Gå til sidens hovedinnhold

- Fantastisk sommervær

Artikkelen er over 5 år gammel

Med 24 varmegrader og strålende sol syder det av liv ute.

- Endelig! Dette har vi ventet så lenge på. Vi dro rett ned på Strandpromenaden etter at skolen var slutt og vi skal være her helt til sola går ned, sier Ali Al-hamdawi.

Sammen med kameratgjengen fra Lillehammer er de blant flere som utnytter det etterlengtede sommerværet. Ali spilte volleyball sammen med kameratene, og hadde ingen planer om å dra hjem før langt utpå kvelden da GD var innom tirsdag ettermiddag. Det sydet av liv på Strandpromenaden på Lillehammer.

Noen spilte volleyball, andre grillet, og over alt satt det små og større vennegjenger som nøt solens varme stråler. Etter noen dager med ruskete vær, setter kameratene ekstra stor pris på varmen.

- Jeg tror mange har lengtet etter denne varmen og solen. Det har som vanlig vært en lang vinter på Lillehammer, men nå er solen endelig her. Det gjelder å nyte den så lenge vi kan, sier Al-hamdawi.

Værmeldingen på yr.no viser at det kan bli mye strandliv på Ali og kameratene framover. Bortsett fra torsdag, viser værmeldingen sol så langt øye kan se. Aller finest er det meldt på lørdag da det er sol uten skyer. Temperaturen er ventet å ligge på rundt 20 varmegrader.