En helt spesiell duettkonsert, hvor den russiske pianisten Anastasiya Bazhenova spiller Rakhmaninovs berømte pianokonsert nr. 3 i d-moll, med gausdøl Espen Melbø på orgelet, som «orkester».

Anastasiya Bazhenova er klassisk utøvende konsertpianist, og tok bachelor i klassisk piano ved musikkhøgskole i Russland og master i piano ved Norges Musikkhøgskole i Oslo. Hun har spilt konserter med flere filharmoniske orkester i forskjellige land og har vunnet flere internasjonale piano konkurranser i bl. a. Russland, Italia og Frankrike. I 2017 tok jeg hun også studium i orgel og kirkemusikk ved Norges musikkhøgskole i Oslo, og jobber nå som kantor i Larvik. Fra 2021 har hun vært jurymedlem i en internasjonal pianokonkurranse "Royal Sound Music Competition" i Toronto, Canada.

Espen Melbø kommer fra Gausdal og har sin utdannelse fra Norges musikkhøgskole (Bachelor/Master), Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (utvekslingsår) og Musikkhøgskolen i Leipzig (Konzertexamen og Meisterklasse). I årene 2012-2017 jobbet han som kantor i Naunhof utenfor Leipzig, hvor han blant annet fremførte alle Bachs orgelverker i en serie på 37 halvtimes konserter. Fra 2013 til 2015 var han i tillegg assistentorganist i Wenzelskirken i Naumburg. Siden 2018 er han domkantor i Tønsberg.

Billetter kr.200 fra tikkio.com eller ved inngangen (bankkort)