Sondre (25) fra Øyer deltar i Melodi Grand Prix

Sondre Mulongo Nystrøm fra Øyer deltar i MGP for første gang.

Sondre Mulongo Nystrøm fra Øyer deltar i MGP for første gang. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sondre Mulongo Nystrøm skal konkurrere med blant andre Tone Damli i årets norske Melodi Grand Prix.

DEL

Sondre – eller Sondrey – ble kjent for mange da han kom på tredjeplass i Stjernekamp på NRK. Mandag ble det kjent at han er en av artistene som skal kjempe om gullbilletten til årets Eurovision.

Sondrey skal framføre låten Take My Time, skrevet av Ola Frøyen, Eric Lumiere og Terchi Pippuri.

– Jeg gleder meg til å lage show og spenning. Å delta i MGP betyr mye, sier Sondre, som for tiden er opptatt med å filme musikkvideo og derfor deltok på pressekonferansen i form av en videohilsen.

Les også: Han har en historie å fortelle – og vi bør lytte og lære

25 låter og artister er med i årets utgave av MGP – som er den største noensinne. En jury har allerede plukket ut fem låter til finalen 15. februar. Resten skal delta i fem delfinaler. Sondrey skal opptre på delfinalen i Sør-Norge 11. januar.

De andre artistene som er valgt ut til finalen er Didrik og Emil Solli Tangen med låten Out of Air, Ulrikke Brandstorp med låten Attention, Akuvi (Beatrice Akuvi Hosen Kumordzie) med låten Som du er og Tone Damli med låten Hurts Sometimes.

Hver landsdel får hver sin delfinale, med artister som representerer Nord-Norge, Midt-Norge, Vest-Norge, Øst-Norge og Sør-Norge. Kun én artist går videre fra hver delfinale.

Sondre om støtten: – Jeg blir så abraksle rørt

Artikkeltags