Vinstra-elever vil ha bedre kontakt med ordføreren

5. klasse ved Sødorp skole på Vinstra kommer når med forslag hvordan det kan bli bedre kontakt mellom barn og politikere i kommunen.

DEL

VINSTRA: I et brev til ordfører Rune Støstad kommer 5.-klassingene med flere konkrete forslag om hvordan det skal bli bedre kontakt.

Det er Astrid Sjåstad og Sofie Nygård Fagervold i 5. klasse som har tatt initiativet til en samtale med ordføreren. Og nå har de fått meg seg hele klassen på å skrive brev.

- At ordføreren kommer på besøk på skolen og går innom hver klasse for å snakke med dem, faste tidspunkt for å møte ordføreren til en prat, at hver klasse skiver brev en gang i året, en egen postkasse for barn og unge på kommunehuset som ordføreren sjekker hver fredag, skrive e-post til ordføreren, kanskje få "kontakt for barn og unge" i verktøylinja på kommunens egen hjemmeside, en egen politikerdag der elevene kan komme til kommunehuset for å møte ordføreren og lære om kommunen, og at klassene kan komme til kommunehuset og spise lunsj med ordføreren er blant forslagene de kommer med i brevet.

Artikkeltags