Sp sitt behov for endring

Av
DEL

leserinnlegg

Mandag legges de siste stemmene i urnene. Tirsdag starter sonderingene mellom partiene om samarbeid og posisjoner. Noen har kanskje gjort avtaler i forkant, men vil ikke fortelle det til velgerne før stemmene er avgitt.

Arbeiderpartiet og Senterpartiet i Gausdal har utgjort posisjonen og samarbeidet godt i denne perioden. I innledningen til årets valgkamp, uttalte SPs ordførerkandidat at det var behov for en endring i Gausdal. Senterpartiet har i løpet av de siste 28 årene sittet 24 år i posisjon, de fleste med ordføreren.

«Endringen» fikk vi kanskje svar på tirsdag den 27. august, da det ble arrangert en debatt mellom neste periodes ordførerkandidater på biblioteket. Her uttaler Frp/Høyre/Venstre sin kandidat Olav Olstad, at det eneste alternativet de vil støtte etter valget er Sp sin ordførerkandidat. Sp har ikke avvist et slikt samarbeid.

I respekt for velgerne hadde det vært fint å få klarhet i om en stemme på Senterpartiet i Gausdal også er en stemme til Frp/Høyre/Venstre. Det er tross alt disse partiene Sp har som sine hovedmotstandere, og faktisk bygger sin framgang på nasjonalt.

Alfred Johansen, listekandidat Gausdal Ap

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags