July er sommerferie hos livemusikk klubben Rubbel & Beat Club Lillehammer. Siste Fredag i August er vi i gang igjen med intim konserter på Hvelvet andre etasje på Stortorget. På scenen står da Norsk Countrys nestor Ottar Big Hand Johansen på scenen med sin trio Southern Harmoney.

Travel oktober

I oktober kommer legendariske Dexys Midnight Runners til Maihaugsalen som eneste konsert i Norge på deres Europa Turné. Bandet bak en av verdenshistoriens aller største singler Come on Eileen fra 83 kommer med nytt album, det første på 15 år. Ikke gå glipp av dette 10.oktober.

Allerede 13 oktober blir det Rock night i Kulturhuset Banken med det Amerikanske topp bandet The Delta Bombers fra Las Vegas. Med seg på Europa turné har de Britiske Red Hot Riot. Gjest på Lillehammer er også suverene Tim Scott Ledfoot McConnell. New York musikkeren har bodd i Norge siden 1993. Tim har vunnet flere spellemenn her i Norge b annet sist år. Han er fortiden veldig aktuell med sin musikk fra NRK serie suksessen Exit.

Vi kan garantere en kveld med sikkelig herlig Americana & Rock passende til både dansefoten og rockefoten.

Siste fredag i Oktober kommer Svenskenes nye country pop prinssese Emmas Svensson til Hvelvet

Siste før jul.

I oktober kommer en av 80 tallets største Norske artister til Rubbel & Beat Club Lillehammer. Pga julebord blir denne koserten arrangert i cafescenen i Kulturhuset Banken.

Rubbel&Beat club er godt i gang med booking for 2025. Det blir b. Annet mini festival i Mai og det har lykkes musikk klubben å få det Svenske topp artisten Chris Kläfford til Lillehammer. Chris vant Idol i Sverige i2017 og gikk hele veien til semi finale i Americans got Talent 2019.

Sjekk mer om artister og Rubbel & Beat Club på

www.rubbelbeatclub.eu