Hafjell: Lillehammer Skiklub skal arrangere store og tunge arrangementer kommende vinter. U18 NM, Landsrenn, KM, NM og MiniFart. Hele aldersspekteret blir dekket. I tillegg skal det også være Europa-Cup finaler for damer og herrer både i Hafjell og Kvitfjell.

Det hele starter med FIS Fartsuka i uke 4 som fast er U18 NM. FIS Fartsuka har to treningsdager med utfor, samt to utforrenn og to super-g renn. Arrangementet starter tirsdag 23. januar og avsluttes søndag 28. januar.

Helgen etter venter det landsrenn i super-g for U14 og U16 som er et samarbeid mellom Lillehammer Skiklub, Oppland Skikrets og Akershus Skikrets. Denne helgen kommer det ca 300-350 løpere fra 12-16 år fra hele Norge og deltar på Norges Skiforbunds Breddesamling fredag og lørdag. Denne avsluttes da søndag med renn.

KM i storslalåm arrangeres i midten av februar hvor Oppland Skikrets skal kåre Kretsmestre i U14 og U16. Rennene her er åpne renn for alle aldre og et fint rekrutteringsrenn.

Europa Cup finalene arrangeres med slalåm og storslalåm i Hafjell, mens fartsdisiplinene i Kvitfjell uken etterpå. Første renn går av stabelen 15. mars og det hele avsluttes fredag uken etterpå 22. mars. Lillehammer Skiklub står ikke som arrangjør, men leverer viktige nøkkelpersoner inn i arrangementet. Her vil vi forhåpentligvis ha en god del lokale løpere på startstreken.

Uken etter påske kommer rosinen i pølsa. NM Alpint med utøvere som Lucas Braathen, Aleksander Aamodt Kilde, Sebastian Foss Solevåg, Atle Lie McGrath, Ragnhild Mowinckel, Kajsa Lie, Thea Stjernesund, Maria Tviberg med flere. Alle skal konkurrere om NM titler i utfor, super-g, storslalåm og slalåm. I tillegg har vi også egne outsidere til NM medaljene. Første treningsdag er 2. april og NM avsluttes søndag 7. april.

Helgen etterpå, 13. og 14. april, avsluttes arrangementssesongen med MiniFart i Kjusbakken i Hafjell . MiniFart er klubbens eget påfunn og et fantastisk konsept med mange runder, stor utvikling og sosial ramme. Arrangementet har kun 115 startplasser fra 12 år og yngre og det tar mellom 1 til 2 timer før rennet er fullt. Kjusbakken blir rammet inn i en arena som ser ut som en World Cup Arena, noe som bidrar til stor begeistring fra store og små.