SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

3,65 i odds på Liverpool-seier

Liverpool-manager Jürgen Klopp må muligens belage seg på litt neglebiting i kveld. Det kan bli en jevn kamp på Anfield mot formsterke Watford.  (AP Photo/Rui Vieira)

Liverpool-manager Jürgen Klopp må muligens belage seg på litt neglebiting i kveld. Det kan bli en jevn kamp på Anfield mot formsterke Watford. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av

Vi tror Liverpool vinner onsdagens hjemmekamp, men de må slite for poengene.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Midtukekupongen: West Ham er ikke sjanseløse mot Manchester City

Oddssingel Premier League: 3,65 i odds på Liverpool-seier

Oddssingel Premier League: Mané betyr trøbbel for Watford

Oddssingel Premier League: Solskjær får trøbbel i kveld

Oddssingel ski-VM: Bolshunov blir ikke lett å skubbe seg på

Oddssingel Premier League: Stamford Bridge er Spurs marerittbane

V4 BergsåkerVi jakter ny lunsjsuksess

For et herlig langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. Høydepunktene står i kø. Det er seks kamper fra Premier League, og fem av kampene involverer de seks topplagene. Det spilles også en svært interessant semifinale i Copa del Rey mellom Real Madrid og Barcelona. Den første kampen mellom de spanske gigantene endte 1–1. Onsdag kveld skal det avgjøres hvilke av lagene som går til finalen. Det er også full serierunde i eliteserien i håndball for herrer og kvinner, og det er en rekke ishockeykamper fra forskjellige ligaer. Og i Seefeld er det klart for 15 km intervallstart for menn, mens Maren Lundby er storfavoritt til å ta gullet i hopp normal bakke for kvinner.

NB! 179 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Liverpool – Watford (Pause/fulltid dobbel) U/H – 3,65 i odds (spillestopp kl. 2055)

Liverpool er tilbake på tabelltoppen etter 0–0 mot Manchester United i søndagens kamp, men ledelsen har krympet. Merseyside-laget er kun ett poeng foran Manchester City med elleve kamper igjen av sesongen. Bare seier er godt nok hjemme mot Watford om de skal henge med i kampen om ligatittelen, tror jeg.

Selv om formen ikke er på topp, så har de vunnet elleve av 13 hjemmekamper i ligaen. De er faktisk det eneste laget i Premier League som ennå ikke har tapt på hjemmebane denne sesongen.

Statistikken viser at Klopp sine menn er ubeseiret i 34 Premier League-kamper på rad på Anfield siden tapet mot Crystal Palace i april 2017

Watford har en tøff oppgave denne onsdagen, men formen er iallfall god. De banket Cardiff 5–1 på fredag, og laget klatret dermed opp på syvendeplass.

De står nå med fem seire, fire uavgjorte og kun to tap på de elleve siste Premier League-kampene, men London-laget har hatt problemer mot topplagene. Watford har tapt elleve bortekamper på rad mot de etablerte topp seks-lagene.

Se alle sesongens Liverpool-drakter her!

Statistikken mot Liverpool er dårlig. The Hornets har ikke vunnet noen av de seks siste kampene mot scouserne. De står med fem tap og én uavgjort. De har sluppet inn 20 mål på de seks kampene og gått målløse av banen fire ganger. De to siste bortekampene på Anfield har endt med braktap for Watford. De tapte 1–6 i 2016, og de tapte 0–5 i 2018.

The Hornets har tapt ti av de siste elleve ligakampene på bortebane mot Liverpool. De kan fortsatt lage problemer for Liverpool. The Hornets har tross alt scoret i seks av de siste syv bortekampene, mens Liverpool har sluppet inn mål i tre av de siste fire kampene på Anfield.

Roberto Firmino er meldt spilleklar til onsdagens kamp, selv om han måtte gå av banen med en ankelskade i helgens kamp mot Manchester United. Spørsmålet er om Jürgen Klopp kommer til å bruke ham, eller spare ham til helgens byderby mot Everton. Naby Keita har slitt med sykdom og er usikker, mens forsvarsspillerne Dejan Lovren og Joe Gomez er begge ute.

Watford kan stille med samme startellever som knuste Cardiff 5–1 på fredag. Stopperen Kiko Femenía er eneste fraværet hos The Hornets før kampen på Anfield.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Watford blir ingn walkover for Liverpool. I fem av de siste ni kampene til Watford har det stått uavgjort til pause. Det er verdt å merke seg at The Hornets har holdt Arsenal til uavgjorte etter 45 minutter på Emirates, og de ledet 1–0 mot Torttenham på Wembley i slutten av januar.

I det omvendte oppgjøret på Vicarage Road var stillingen 0–0 til pause. Det er slett ikke usannsynlig at det også vil stå uavgjorte tter første omgang på Anfield.

Det har nemlig stått uavgjort til pause i fire av de seks siste kampene til Liverpool. I over en tredjedel av ligakampene til Liverpool har det stått uavgjort etter de første 45 minuttene, totalt ti av 27 kamper.

Liverpool er inne i en tøff uke. De spiller tre kamper på åtte dager.  har antakeligvis helgens Merseyside-derby på Goodison Park i bakhodet, og derfor er det viktigste for dem i onsdagens kamp å ta tre poeng. Jeg tror de vil vinne, men de må jobbe for poengene. Watford er i god form, og de vil ikke gi seg uten kamp.

1,27 i odds på Liverpool-seier rører jeg ikke, men et scenario hvor det er uavgjort til pause og Liverpool vinner etter 90 minutter er spennende. Det gir spillbare 3,65 i odds. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet