SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

3,73 i odds på to sterke hjemmelag

Football Soccer - Sparta Prague v Villarreal - UEFA Europa League Quarter Final Second Leg - Letna Stadium, Prague, Czech Republic - 14/4/16  Villarreal's Cedric Bakambu celebrates with team mate Roberto Soldado after scoring a goal against Sparta Prague. REUTERS/David W Cerny

Football Soccer - Sparta Prague v Villarreal - UEFA Europa League Quarter Final Second Leg - Letna Stadium, Prague, Czech Republic - 14/4/16 Villarreal's Cedric Bakambu celebrates with team mate Roberto Soldado after scoring a goal against Sparta Prague. REUTERS/David W Cerny Foto:

Av

Vi stoler på Lazio og Villarreal i søndagens dobbelttips.

DEL

Oddstips (Siste) En herlig lørdag for Spillsenteret. Råtipset på uavgjort mellom Liverpool og Chelsea gikk inn til flotte 3,25 i odds (100 kroner i innsats), og vi traff også blink med dobbelttipset på Fulham og Blackburn til 2,80 i odds (250 kroner i innsats). Dermed ble det et pent overskudd, selv om vi bommet på de to andre oddsanbefalingene. 

Det er en fantastisk søndag for de fotballinteresserte. Det er den siste runden i eliteserien, hvor nedrykk og medalje skal avgjøres, og i Premier League skal både Manchester City og Arsenal i aksjon. I tillegg spilles det flere storkamper i Europa, blant annet i Frankrike hvor Monaco møter Paris St. Germain.

Søndgskupongen: Er det trygt med Marengo nå?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Lazio - Fiorentina H

Italiensk, Serie A. Det ser ut som Serie A kan bli mer spennende enn på svært lenge. Lazio er et av lagene som kjemper i toppen.

De har hatt en flott høst. Den italienske hovedstadsklubben ligger oppe på en sterk femteplass med 28 poeng, og de vil med seier i søndagens kamp klatre opp på samme poengsum som regjerende seriemester Juventus.

De tapte i forrige serierunde mot byrivalene Roma. Kanmpen endte 1-2, men jeg tror de kan komme tilbake på vinnersporet igjen i søndagens hjemmekamp mot Fiorentina.

På hjemmebane står de med 3-1-1 så langt, og det eneste tapet kom mot daværende serieleder Napoli. Lazio har vunnet de to siste hjemmekampene mot Sassuolo og Cagliari på en overbevisende måte. De slo Sassuolo 6-1(!) og de vant 3-0 mot Cagliaria i forrige hjemmekamp.

Simone Inzaghi sliter med skader på Anderson, Wallace, Caicedo og Di Gennaro, ingen av dem rekker denne kampen.

Fiorentina ligger midt på tabellen. De har 5-2-6 og 17 poeng til nå. Laget har tre kamper uten seier før bortekampen i Roma, og i forrige kamp ble det et skuffende 1-1 borte mot SPAL.

Det virker ikke som de har et mannskap som er i stand til å kjempe i toppen denne sesongen.

Firenze-laget har ingen skader eller suspensjoner, og de kan derfor stille med sine beste spillere, men på bortebne har de ikke levert denne sesongen. Statistikken viser 2-1-4.

Jerg tror Lazio vinner denne kampen til 1,62 i odds. Det er litt tynt til et singeltips, men vi bruker den i en spennende dobbel.

Her er vårt forslag til søndagskupong:

Er det trygt med Marengo nå? 

Villarreal - Sevilla H

Spansk, La Liga. Tabellnaboer. Disse lagene ligger henholdsvis på sjette- og femteplass før søndagens kamper. Villarreal er kun ett poeng bak Sevilla.

Villarreal og Sevilla har kjempet i samme sjiktet i La Liga de siste sesongene. De har slåss om plassene i Europa, men ikke vært gode nok til å blande seg inn blant de tre beste.

Det har ikke endret seg denne sesongen, men det virker som Villarreal er det sterkeste laget av dem denne sesongen, og de har i tillegg hjemmebanefordelen i denne kampen.

Villarreal har vært solide offensivt denne sesongen. De har fått inn Carlos Bacca fra AC Milan, og han fungerer godt sammen med Cédric Bakambu på topp. DR Kontgo-spilleren har hatt en fantastisk sesong så langt. Han har scoret åtte mål på elleve kamper.

Villarreal har scoret 19 mål så lagt og sluppet inn tolv. Sevilla har like mange baklengsmål som The Yellow Submarine, som Villarreal kalles, men de har kun scoret tolv mål. De illusterer litt av problemet til Sevilla denne sesongen. Andalucia-laget har slitt med å finne en erstatter for Kevin Gameiro som gikk til Atletico Madrid.

Det har vært en vanskelig uke for Sevilla og trener Eduardo Berizzo, som har fått diagnosen prostatakreft, men laget imponerte i andre omgang mot Liverpool i Mesterligaen onsdag. De lå under 0-3 til pause, men et vanvittig comeback i andre omgang gjorde at kampen endte 3-3.

Men den kampen ble spilt på hjemmebane. På bortebane har Sevilla vært svake. De har tapt fire av seks bortekamper så langt. Det virker som de ikke har spillertypene som bretter opp ermene og slåss i tøffe bortematcher.

De skal få kjørt seg mot hjemmesterke Villareal på El Madrigal. Villarreal er ubeseiret på hjemmebane så langt, og står med 4-1-0 før søndagens kamp. De har scoret tolv mål og kun sluppet inn ett på El Madrigal. Det er tall som burde sette en støkk i Sevilla.

Villarreal vil antakeligvis gjøre noen endringer på laget etter Europaliga-kampen torsdag. Alvaro Gonzalez vil komme inn på stopperplassen. Roberto Soriano fortsetter på midtbanen, mens Samu Castillejo er ute med skade.

Simon Kjær er skadet hos Sevilla. Nolito spiller antakeligvis på venstrevingen istedenfor Joaquin Correa.

Villarreal har ikke tapt på de seks siste ligakampene (fire seire og to avgjorte), og de har holdt nullen i tre av kampene. Gjestene har tapt de fire siste bortekanmpene, og jeg tror de taper igjen søndag. Jeg bruker denne i en dobbel.

Søndagens dobbelttips er Lazio + Villarreal. Denne dobbelen gir flotte  3,73 i odds. Spillestopp er klokken 1755.

Her er vårt dobbelttips søndag 26. november:

Lazio - Fiorentina 1,62 - 3,60 - 4,15 H

Villarreal - Sevilla 2,30 - 2,95 - 2,80 H

Total odds: 3,73