SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal elsker å spille på Boxing Day

Pierre-Emerick Aubameyang er toppscorer i Premier League med tolv mål. Han har scoret 22 mål på 31 Premier League-kamper for Arsenal. Det er en imponerende statistikk. 
 (AP Photo/Tim Ireland)

Pierre-Emerick Aubameyang er toppscorer i Premier League med tolv mål. Han har scoret 22 mål på 31 Premier League-kamper for Arsenal. Det er en imponerende statistikk. (AP Photo/Tim Ireland) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Arsenal har kun tapt én av de siste 13 kampene på Boxing Day.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige 2. juledagsmeny:

Oddssingel Premier League: United stormer videre med Solskjær

Oddssingel Premier League: Ranieri trøbler på Boxing Day

Oddssingel Premier League: Salah og Liverpool vinner igjen

Oddssingel Premier League: Burnley kan skrelle mot et formsvakt Everton-lag

Oddssingel Serie A: Napoli er et mareritt for Inter

Tippekupongen: Herlig tippekupong på Boxing Day

Onsdag, 26. desember, er en herlig dag for oss som elsker fotball. I England så kalles denne dagen Boxing day. Det er det engelske begrepet for andre juledag. Ikke bare er det andre juledag, dette er en stor fotballdag for britene. Hele ni av ti kamper spilles i Premier League. I Championship spilles det full runde, og alle lagene skal i aksjon. Ved siden av dette, så spiller også SerieA full serierunde. Også her skal alle lagene i aksjon. 23. desember ble en fin dag for oss da tre av tre spill satt. Vi håper på nye fremganger i dag på langoddsen.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Brighton & Hove Albion - Arsenal (Pause/fulltid dobbel) U/B 4,50

Brighton er inne i en dårlig periode. Chris Hughton sine menn har tapt de tre siste kampene og enda en gang fikk en av Brighton-spillerne rødt kort. Lewis Dunk ble utvist i bortekampen mot Bournemouth, og det var Brightons tredje røde kort på syv kamper.

Brighton har en komfortabel avstand ned til lagene i bunnen. De ligger ni poeng over Burnley som er under nedrykksstreken.

The Seagulls har vært elendige på bortebane siden de rykket opp til Premier League sist sesong. Det faktum at de kun har vunnet bortekamper i ligaen siden de rykket opp viser hvor sterke de er hjemme på Amex Stadium.

Selv om de hadde en katastrofal dårlig bortestatistikk , overlevde de sist sesong og laget befinner seg før Boxing Day-kampene på en flott 13.-plass, så Arsenal skal få slite med å ta poeng i den engelske badebyen.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Brighton har kun tapt to hjemmekamper denne sesongen. De tapte knepent 1-2 mot både Spurs og Chelsea. De har vunnet mot Manchester United på hjemmebane og tatt totalt 14 av 24 mulige hjemmepoeng.

Arsenal kom tilbake på vinnersporet på Emirates lørdag etter sjokktapet i Southampton og ligacupexiten mot Tottenham i midtuken. De slo Burnley 3-1, men resultatet viser ikke hele sannheten.

De slet nemlig mot et Burnley-lag som ikke har fått det til å stemme denne sesongen. Defensivt har Arsenal vært litt shaky til tider, og de har sluppet inn mål i alle bortekampene i Premier League denne sesongen.

Se årets nye Arsenal-drakt her!

Jeg tror Arsenal må jobbe hardt for å ta tre poeng mot Brighton. Nord-London-klubben har tross alt kun vunnet én av de siste fire bortekampene i ligaen.

Men: Arsenal har en imponerende statistikk på Boxing Day. De har nemlig kun tapt én av de siste 13 kampene på 2. juledag. Fasiten viser ti seire og to uavgjorte.

Kampene kommer tett som hagel i julen i Premier League, og det er godt mulig at Arsenal-manager Unai Emery vil gjøre noen endringer på laget. Spesielt siden de har en tøff bortekamp på Anfield på lørdag.

Brighton får tilbake Shane Duffy som har vært suspendert i tre kamper. Han erstatter Lewis Dunk som ble utvist i forrige seriematch. Kantspillerne Alireza Jahanbakhsh og Jose Izquierdo er fortsatt skadet

Arsenal mangler Henrikh Mkhitaryan. Han er ute i seks uker med en brukket fot. Nacho Monreal og Shkodran Mustafi er begge usikre på grunn av strekkskader.

Hector Bellerin, Danny Welbeck, Rob Holding, Konstantinos Mavropanos og Emile Smith Rowe er alle på skadelisten hos Arsenal.

The Seagulls har vunnet de tre siste hjemmekampene mot Arsenal i Premier League, og jeg tror også at de kan lage problmer for London-klubben på Boxing Day.

Arsenal har ikke ledet en eneste bortekamp til pause, og jeg tror heller ikke at de klarer i denne kampen. Jeg ser for meg et scenario hvor det står uavgjort etter de første 45 minuttene, men at Arsenal avgjør kampen i annen omgang. Det har de gjort flere ganger tidligere denne sesongen. The Gunners har scoret 29 mål i annen omgang denne sesongen. Oddsen på U/B er finfine 4,50. Det lar jeg meg friste av. Spillestopp er klokken 1810.

Klikk her for å levere dette spillet