SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

«BP» Ingebretsen frelser Fredrikstad

FFKs hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen (t.v.) sammen med offensiv trener Raymond Kvisvik før seriekampen mellom Fredrikstad FFK og Sandnes Ulf på Fredrikstad stadion.

FFKs hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen (t.v.) sammen med offensiv trener Raymond Kvisvik før seriekampen mellom Fredrikstad FFK og Sandnes Ulf på Fredrikstad stadion. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi satser på en hjemmedobbel.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenteret traff på ett av sine tre spillforslag lørdag. Mjøndalen innfridde til 1,85 i odds (250 kroner i innsats). I dobbelttipset traff vi på Lincoln, men Stevenage klarte ikke i holde på ledelsen i sin kamp. Dermed røk vi på dobbelttipset. Gabon klarte kun uavgjort mot Mali hjemme i Franceville.

Kvantitetsmessig er det et sterkt program vi har foran oss denne lørdagen, med full rulle i de engelske lavere divisjoner, playoffkampen Mjøndalen – Ull/Kisa i OBOS-ligaen og landskamper som Makedonia – Norge og Danmark – Irland.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Fredrikstad – Notodden H

Kvalifisering til 1. divisjon. Fredrikstad har underprestert til de grader denne sesongen. Det virker som den gamle storheten fra Østfold hadde komponert et lag som skulle være med å kjempe i toppen denne sesongen, men slik gikk det ikke.

De nye spillerne slo aldri til og resultatene uteble på våren, men klubben trodde det skulle snu. Det gjorde det ikke.

Strømsgodsets «BP» Ingebretsen tok over laget før den siste og avgjørende kampen. Det viste seg å være et smart trekk. De slo Sandnes Ulf 3-0, og Mjøndalen vant mot Elverum. Dermed unngikk FFK direkte nedrykk. De havnet på kvalikplassen, og nå skal de møte Notodden som havnet på annenplass i sin 2. divisjonsavdeling.

Notodden har allerede slått ut Raufoss i den første playoffkampen. De tapte 1–2 på Toten, men vant 2–1 hjemme og slo Raufoss på straffespark.

Telemarkingene blir en vanskelig motstander, spesielt siden Fredrikstad ikke har imponert på hjemmebane denne sesongen. De står med 5-6-4 i plankebyen. Det er ikke helt elendig, men det er ikke godt nok. På bortebane har de rett og slett vært en katastrofe.

Notodden hadde en sterk avslutning på sesongen. De hadde 10-1-1 på de tolv siste kampene. Det var til slutt målforskjellen som gjorde at de ikke klarte å rykke direkte opp. Det var Nest-Sotra som tok den direkte opprykksplassen i den avdelingen.

Ingebretsen har fått ny energi inn i spillergruppen. Det var tydelig mot Sandnes Ulf. Fredrikstad vet at Notodden er gode hjemme, så de trenger helst et par målsledelse før de drar til bluesbyen. Jeg tror på en tett og jevn match, og seier til FFK. 1,50 i odds er ikke nok til å brukes som singeltips. Derfor kjører jeg denne kampen inn i en dobbel.

Sjekk vårt forslag til søndagskupong:

Kroatene har full kontroll 

Sveits – Nord-Irland H

VM-playoff. Kamp 2 av 2. Nå skal det avgjøres, og Sveits har overtaket etter at de vant den første kampen 1–0 i Belfast.

Sveitserne var favoritter til å kvalifiserte seg til mesterskapet i Russland før den første kampen var spilt, men etter straffescoringen til Ricardo Rodríguez i andre omgang på Windsor Park kan de begynne å pakke bagen.

Sveits var nær ved å kvalifisere seg direkte til VM. De hadde vunnet de ni første kampene i gruppespillet, men i den siste kampen mot Portugal tapte de 0–2. Dermed gikk Portugal til mesterskapet i Russland på bedre målforskjell enn sveitserne.

At de snublet på målstreken vil bli tilgitt av fansen om de sveitserne ordner VM-billett søndag kveld, og jeg kan ikke se for meg at Nord-Irland skal snu denne kampen. Nordirene må i angrep, og det vil antakeligvis føre til kontringsmuligheter for hjemmelaget.

Sveits er en vanskelig motstander. Det viser statistikken med all tydelighet. De har nemlig vunnet elleve av tolv kamper siden de ble slått ut av EM i 2016.

På hjemmebane har statistikken om mulig vært enda bedre. De har seks strake hjemmeseire, og de har holdt nullen i fem av dem. Det blir viktig søndag.

Nord-Irland havnet i en vanskelig gruppe med blant andre Tyskland, og de var ikke ventet å kvalifisere seg til mesterskapet. Formkurven til nordirene peker nedover. De har nå tre kamper på rad med tap.

På bortebane har de ikke scoret i tre av de siste fem kampene.

Sveitserne har et sterkt lag med spillere som Stephan Lichtsteiner fra Juventus, Ricardo Rodríguez. Offensivt har de Haris Seferovic, Blerim Dzemaili og Xherdan Shaqiri. Det er spillere som holder høy klasse.

Jeg tror Sveits vinner til 1,42 i odds. Den bruker jeg i en dobbel. For dem av dere som vil ta større risiko, så går det an å prøve denne med handikap. Jeg tror Sveits kan vinne med to mål, faktisk.

Søndagens dobbelttips er Fredrikstad + Sveits. Denne dobbelen gir 2,13 i odds, og vi kliner til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 1755.

Her er vårt dobbelttips lørdag 11. november:

Fredrikstad–Notodden 1,50–4,00–4,85 H

Sveits–Nord-Irland 1,42–3,75–7,15 H

Total odds: 2,13