SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Denne kampen lukter litt uavgjort

FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball against Espanyol's Gerard Moreno during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and FC Barcelona at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Saturday, April 29, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)

FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball against Espanyol's Gerard Moreno during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and FC Barcelona at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Saturday, April 29, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) Foto:

Av

Gerard Moreno og Espanyol har kun vunnet én av de siste syv kampene sine.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenteret traff blink med råtipset på uavgjort mellom Molde og Sarpsborg 08 til flotte 3,25 i odds (100 kroner i innsats). Vi bommet dessverre på dobbelttipset på Lazio og Villarreal. Begge lagene ledet til et stykke ut i andre omgang, men Lazio spilte 1–1 etter en scoring mot på overtid og Sevilla snudde kampen mot Villarreal i andre omgang og vant 3–2.

Det er et flott oddsprogram denne mandagen med kamper blant annet fra spansk La Liga, italiensk Serie A og engelsk Mesterskapserie. I tillegg er det også kamper fra nest øverste nivå i Tyskland, Frankrike og Italia. Det er også en del ishockeykamper fra russisk KHL tidlig på ettermiddagen, og natt til tirsdag ruller NHL videre ned flere kamper.

Mandagens singeltips: Brentford vinner London-derbyet

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Espanyol - Getafe U

Spansk, La Liga. Espanyol har på papiret en bra spillerstall, og det var ventet at de ville kjempe på øvre halvdel av tabellen denne sesongen, men de har skuffet stort.

Barcelona-klubben ligger helt nede på 16.-plass med 13 poeng, seks poeng foran Malaga som er under nedrykksstreken. Mye av årsaken til den svake tabellplasseringen er at laget har vært fryktelig dårlig på bortebane. Statistikken på fremed gress viser 0-3-3.

På hjemmebane derimot har de vært bedre. De har tatt ti av 13 poeng foran egne fans. De står med 3-1-2 hjemme på RCDE Stadium. De har kun tapt mot Leganés (0-1) og Valencia (0-2).

Getafe, som rykket opp til La Liga før denne sesongen, har hatt en brukbar høst. De ligger på en fin tolvteplass med 16 poeng. I forrige serierunde knuste de Alaves hele 4-1. Det var den fjerde kampen på rad uten tap for laget forstaden til Madrid

Madrid-laget har spilt uavgjort i fire av seks bortekamper denne sesongen, og jeg tror også kampen i Barcelona kan ende uavgjort.

José Bordalás vil neppe gjøre endringer på laget som slo Alaves på en overbevisende måte i forrige serierunde. 4-1-seieren gjør at Getafe-spillerne drar til Katalonia fulle av selvtillit, og jeg tror de kan skape trøbbel for Espanyol-lag som ikke er i form. De har tapt de to siste ligakampene uten å score mål.

Sjekk mandagens singeltips:

Brentford vinner London-derbyet 

Quique Sánchez Flores sine menn trenger tre poeng i denne hjemmekampen for at ikke de skal havne i nedrykkssonen, og siden de spiller på hjemmebane vil vi antakeligvis se et litt mer offensivt Espanyol-lag på banen. Men det er fremover på banen det har klabbet for katalanerne denne sesongen. De har kun ni mål på tolv kamper, kun ett lag i La Liga har scoret færre mål enn den så langt.

Det er egentlig ganske merkelig, for Espanyol har gode angrepsspillere i Pablo Piatti og Gerard Moreno. Jeg blir overrasket om ikke det løsner offensivt for Espanyol de neste par månedene. I forrige hjemmekamp mot Valencia hadde de flere skudd i stolpene, men ballen ville ikke inn i mål. Istedet var det Valencia som fikk ballen i mål - to ganger.

Pau Lopez er tilbake i mål for Espanyol. Mario Hermoso har sonet ferdig suspensjonen og erstatter antakeligvis Naldo i midtforsvaret, og Sergio Garcia vil trolig komme inn for Leo Baptistao på topp.

Getafe er ventet å starte med de samme elleve som gikk på banen mot Alaves i forrige serierunde. Franciso Portillo beholder dermed plassen på høyrekanten, og Angel og Jorge Molina starter på topp.

Espanyol har vunnet de to siste hjemmekampen mot Getafe, men de har kun vunnet én av de siste syv kampene uansett turnering. Selv om de spiller på hjemmebane, så tror jeg ikke Espanyol klarer å beholde alle poengene i den katalanske hovedstaden. Getafe viser fin form, og jeg tror de klarer å få med seg ett poeng fra Barcelona mandag.

Uavgjort belønnes med 3,00 i odds, og innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt råtips mandag 27. november:

Espanyol - Getafe 2,00 - 3,00 - 3,35 U

Total odds: 3,00