SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Det brenner under føttene på Clement

Swansea manager Paul Clement celebrates towards the fans after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Swansea City at Selhurst Park in London, Saturday Aug. 26, 2017. Swansea won the match 0-2. (AP Photo/Tim Ireland)

Swansea manager Paul Clement celebrates towards the fans after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Swansea City at Selhurst Park in London, Saturday Aug. 26, 2017. Swansea won the match 0-2. (AP Photo/Tim Ireland) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Paul Clement står i fare får å få fyken om Swansea går på et nytt tap.

DEL

Oddstips (Siste) Det er som vanlig på en lørdag kampene fra De britiske øyene som dominerer oddsprogrammet, men det er også interessante oppgjør i 1. Bundesliga og fransk Ligue 1, for å nevne noe.

Lørdagskupongen: Kan man slå Chelsea uten forsvar?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Swansea City – Bournemouth B

Engelsk, Premier League. Fem managere har allerede mistet jobben i Premier League denne sesongen, og Swanseas manager Paul Clement kan fort bli den neste.

Klubben har ikke råd til å rykke ned fra Premier League. I Mesterskapsserien er det ikke like mye penger å hente, så klubbeierne kan komme til å bli nervøse om klubben går på et nytt tap lørdag.

Clement kom inn og reddet waliserne fra nedrykk sist sesong, men han har ikke klart å løfte laget denne sesongen. Swansea ligger nede på nest sisteplass i Premier League med kun åtte poeng på tolv kamper. De har to poeng opp til West Brom som innehar den første plassen over nedrykksstreken.

Problemet er at waliserne er katastrofalt svake på hjemmebane denne sesongen. På Liberty Stadium står Swansea med 1-0-5 i ligaen. Målforskjellen er 4–10.

Clement er under press etter at svanene kun har vunnet én av de siste åtte kampene i alle turneringer. Spesielt siden de har tapt syv av dem, og de står med fem tap på rad.

Swansea har tapt tre hjemmekamper på rad før lørdagens match mot Bournemouth.

Den gledelige nyheten for Swansea-fansen er at Tammy Abraham antakeligvis er med i troppen.

Bournemouth på sin side er i støtet. De har vunnet fire av de fem siste kampene, uansett turnering. The Cherries har nå klatret bort fra nedrykkssonen og har også spilt seg frem til kvartfinalen i ligacupen.

Det er enkelte som har begynt å snakke om at Eddie Howe er mannen som tar over Arsenal, den dagen jobben blir ledig, men inntil videre kan Bournemouth-fansen og klubbeierne glede seg over at han fortsetter på Dean Court.

Etter en dårlig start har Howe og The Cherries løftet seg i oktober og november. De ligger på en grei 13.-plass i Premier League og er fire poeng over nedrykksstreken.

Junior Stanislas er tilbake hos Bournemouth denne helgen, men Tyrone Mings og Jordon Ibe er sannsynligvis ute. Simon Francis er suspendert etter at han ble utvist sist helg. Jermain Defoe sliter med en skade, og må antakeligvis også stå over.

Jeg kan vanskelig se for meg at Swansea vinner denne kampen i den formen de viser nå. Swansea-spillerne virker blottet for selvtillit, og på hjemmebane har de vært helt elendig. Selv om Bournemouth ikke har imponert på bortebane så langt, så viser de bedre form.

Jeg går for en frekk borteseier til Bournemouth. Det gir 2,55 i odds, og innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp er lørdag klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 25. november:

Swansea City – Bournemouth 2,50 – 3,10 – 2,55 B

Total odds: 2,55