SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Dortmunds lykke snur før eller siden

Dortmund's Andrey Yarmolenko, left, and Cologne's Jannes-Kilian Horn, right, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and 1.FC Cologne in Dortmund, Germany, Sunday, Sept. 17, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)

Dortmund's Andrey Yarmolenko, left, and Cologne's Jannes-Kilian Horn, right, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and 1.FC Cologne in Dortmund, Germany, Sunday, Sept. 17, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Av

Dortmund har ikke vunnet på fire kamper.

DEL

Midtukekupongen (Siste) Norsk Tipping har flyttet midtukekupongen til fredag. Det betyr at tippekupongene kommer tett som hagl denne helgen. Kampene er hentet fra hele Europa. Det er kamper fra Mesterskapsserien i England, tysk, Bundesliga, spansk La Liga og Segunda Division, fransk Ligue 1 og Ligue 2, dansk Superliga, belgisk toppserien og italiensk Serie B.

Stuttgart har vist god hjemmeform. De er ubeseiret foran egne fans denne sesongen, men nå skal de få kjørt seg mot Pierre-Emerick Aubameyang (bildet) & Co. Dortmund er uten seier i de fire siste kampene, og de må vinne for å henge på Bayern München i tittelkampen.

Bonuspotten har økt nå. Nå er den oppe i 900 000 kroner. Pausepotten er på cirka 50 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 1855.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Burton Albion – Sheffield United B

Etter syv kamper uten seier, vant Burton 1–0 mot Millwall i forrige serierunde. De tre poengene gjorde at Burton klatret over nedrykksstreken. Burton skal få kjørt seg mot et Sheffield United-lag i form. Laget fra stålbyen har vunnet fire av de fem siste kampene.

2. Preston North End – Bolton Wanderers H

Preston hadde en sterk start. De tapte kun én av de tolv første kampene, men nå står de med tre tap på rad. Dermed har de rast nedover tabellen. De skal ha en god sjanse til å snu motgangen mot Bolton som ikke har vunnet på bortebane. Bortestatistikken viser 0-4-4.

3. VfB Stuttgart – Borussia Dortmund B (U)

Stuttgart er ubeseiret på hjemmebane så langt. De har fire seire og én uavgjort. De møter Dortmund på et gunstig tidspunkt. Dortmund er uten seier i de fire siste kampene, hvorav tre av dem har endt med tap. De ligger likevel på tredjeplass med 20 poeng. Åpen kamp!

4. Girona – Real Sociedad B (HU)                   

Girona tok en sjokkseier hjemmemot Real Madrid for drøyt to uker siden. De fulgte opp med å slå Levante 2–1. Sociedad viser samme form som katalanerne. De har vunnet tre av de fire siste kampene. Sociedad har på papiret et bedre lag, men Girona kan overraske.

5. Almeria – Real Zaragoza U (H)

Almeria ligger under nedrykksstreken med tolv poeng. De har tre poeng opp til Gimnastic som er på trygg grunn. Det begynner å haste med å ta poeng om de skal overleve. Real Zaragoza har kun ett tap på de ni siste kampene, men fem av kampene har endt uavgjort.

6. Lille – Saint- Etienne                                     U (B)

Saint-Étienne startet sesongen strålende. De tok 14 poeng på de syv første kampene, men nå har laget møtt veggen. De har kun én seier på de seks siste og har falt ned til sjetteplass. Lille er under nedrykksstreken, men vant 3–0 borte mot bunnlaget Metz sist. U?

7. SC Amiens – Monaco B

Nyopprykkede Amiens viser flott form. De er uten tap på de tre siste kampene, hvor de vant 1–0 hjemme mot Bordeaux og har spilt uavgjort i to bortekamper. Monaco er soleklar favoritt. De har kun to tap på de tolv første kampene, og nå har de tre seire på rad.

8. Sochaux – Nimes Olympique U (B)

Begge lagene er i kjempeform. Sochaux er uten tap i de syv siste kampene, og de har vunnet seks av dem. Nimes står med fem seire på rad, og de ligger på en flott annenplass på tabellen. Nimes er det laget som scorer mest i Ligue 2, 2,14 mål per kamp. Jevn match!

9. Nancy – AC Ajaccio H (B)

Nancy rykket ned fra Ligue 1 etter sist sesong, og nedturen har fortsatt i Ligue 2. De ligger helt nede på 16.-plass. De er uten seier i de fire siste kampene, men må begynne å ta poeng snart. Ajaccio tapte 1–2 sist, men de hadde seks kamper på rad før det uten tap.

10. FC Helsingør – Hobro IK B

Nyopprykkede Helsingør har tapt syv av de åtte siste kampene. Laget er på vei ned igjen i 1. divisjon. Før fredagens kamp ligger de på nest sisteplass med tolv poeng. Pål Alexander Kirkevold har skutt Hobro til en flott fjerdeplass. Hobro skal være det beste laget.

11. Royal Charleroi SC – KV Mechelen H

Vertene ligger helt oppe på annenplass, seks poeng bak serieleder Brügge. De har vunnet de to siste kampene. Mechelen har kun to seire på de 14 første kampene, og borte har de ennå ikke vunnet denne sesongen. Statistikken viser 0-2-4 og 6–13 i målforskjell. Solid H!

12. Frosinone – US Avellino H

Frosinone ga fra seg serieledelsen til Palermo etter å ha spilt uavgjort i forrige serierunde. På hjemmebane har de vært solide. De er uten tap på de seks første hjemmekampene sine. Avellino er blant de svakeste bortelagene. De har tapt fem av syv bortekamper.