SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fet odds på uavgjortdobbel

Oscar Cardozo of Paraguay's Libertad, center, celebrates his penalty against Argentina's Boca Juniors during a Copa Libertadores soccer game in Asuncion, Paraguay, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Jorge Saenz)

Oscar Cardozo of Paraguay's Libertad, center, celebrates his penalty against Argentina's Boca Juniors during a Copa Libertadores soccer game in Asuncion, Paraguay, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Jorge Saenz) Foto:

Av

Valencia og Libertad trenger ikke å vinne. Vi prøver oss på to uavgjortekamper i torsdagens dobbelttips.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddsdobbel: Torsdagsdobbel til 11,38 i odds

Oddssingel ski-VM: Ny norsk gullfest i ski-VM

Torsdagens langoddsprogram er magert når det kommer til fotballkamper, men det er full runde i ishockey både i Get-ligaen her hjemme og i SHL i Sverige. På fotballfronten skal det avgjøres hvem av Valencia og Betis som går videre i den spanske cupen, i tillegg er det et par cupkamper i Sveits og i Nederland. Natt til fredag fortsetter kvalikkampene i Copa Libertadores og det spilles tre kamper i NHL i ishockey. Og i Seefeld er det klart for kombinert.

NB! Fredag kan du vinne ca. 283 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Valencia – Real Betis 1,72 – 3,25 – 4,25 U (spillestopp kl. 2055)

Klikk her for å levere dette spillet

Copa del Rey, semifinale. Kamp 2 av 2. Den første kampen endte 2–2 i Sevilla. Siden finalen i Copa del Rey skal spilles på Benito Villamarin er Betis desperate etter å sikre seg finaleplassen, særlig siden Europa League-eventyret tok slutt i forrige uke.

Valencia imponerte for tre uker siden da hentet opp 0–2 til 2–2. Betis ledet 2–0 etter 54 minutter, men Quique Setien sine menn rotet vekk ledelsen. Denis Tsjerysjev reduserte til 1–2 i det 70. minutt, og Kévin Gameiro utlignet til 2–2 på overtid.

Betis har slitt med formen etter 2-2-kampen mot Valencia. På de fem siste kampene har de to tap, to uavgjorte og kun én seier. Den eneste seieren i denne perioden kom i helgens match mot Valladolid (2-0).

Valencia på sin side er ubeseiret etter cupkampen mot Betis. De står med to seire og tre uavgjorte i denne perioden. I helgen spilte de 1–1 mot Leganés. Det var den niende kampen på rad uten tap for Valencia.

Valencia er også ubeseiret i fem kamper på rad mot Betis, men Betis har bare tapt én av de siste fem kampene på bortebane mot Valencia.

Valencia er favoritter før den avgjørende kampen på Mestalla, men de har ikke vunnet mange hjemmekamper denne sesongen. Statistikken viser 3-9-1. Valencia er den klubben i La Liga som spiller mest uavgjort foran egne fans, og de klarer seg med 0–0 eller 1–1 i torsdagens match. Det gjør at jeg har troen på at kampen på Mestalla ender U. Oddsen er finfine 3,25. Den kan spilles som singel, men vi bruker den i en høymesser dobbel.

Atletico Nacional Medellin – Libertad Asuncion 1,47 – 3,50 – 5,10 U (spillestopp kl. 0125)

Copa Libertadores-kvalik. Kamp 2 av 2. Den første kampen i Paraguay endte med 1-0-seier til Libertad Asuncion. Den tidligere Benfica-spissen Oscar Cardozo scoret kampens eneste mål.

Atletico Nacional slo ut Deportivo La Guaira i forrige runden. Da vant de 1–0 på bortebane, men klarte bare 0–0 hjemme i Columbia. Libertad på sin side gikk videre til tredje runden etter å ha slått ut The Strongest fra Bolivia. De vant hjemmekampen 5–1 og klarte 1–1 på bortebane.

Både Atletico Nacional og Libertad var i sluttspillet i Copa Libertadores sist sesong, og begge røk ut i åttendedelsfinalen. Det var Libertad som møtte tøffest motstand. De tapte nemlig 2–6 sammenlagt mot Copa Libertadores-finalist Boca Juniors fra Argentina.

Disse to lagene møttes også i Copa Libertadores i 2015. Da endte kampen i Paraguay 2-2, mens Atletico vant 4–0 på hjemmebane. Det samme tror jeg ikke skjer denne gangen.  Atletico sliter med formen. Der er nå uten seier i de fem siste kampene.

Libertad på sin side har ikke vunnet noen av de siste seks bortekampene, men laget fra Paraguay har et mer rutinert mannskap enn Medellin-klubben, og de har den defensive tryggheten som er så viktig i denne typen kamper. Jeg tror de vil være i stand til å klare uavgjort på bortebane i Columbia natt til fredag.

Torsdagens dobbel er uavgjort mellom Valencia og Betis + uavgjort mellom Atletico Nacional og Libertad. Denne kombinasjonen gir 11,38 i odds. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet