SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Godset sender Aalesund ned

Formspiss: Marcus Pedersen har i likhet med Godset løftet seg etter en svak vår. Spissen har scoret i de to siste kampene.foto: NTB scanpix

Formspiss: Marcus Pedersen har i likhet med Godset løftet seg etter en svak vår. Spissen har scoret i de to siste kampene.foto: NTB scanpix

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Strømsgodset er i storform. Vi tror de vinner på Color Line Stadion.

DEL

Søndagsbongen (Siste) Jeg tror mest på Molde i medaljekampen mot Sarpsborg, men garderer også der. Det gjør jeg ikke i Ålesund, der jeg tror hjemmelaget taper for Godset og går rett ned. Og så kaprer Sogndal kvalikplassen med seier over Vålerenga!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Brann - Tromsø  H(B)

Siste serierunde i norsk eliteserie, og en totalt betydningsløs kamp for begge lag. Brann blir nummer 5, og TIL reddet plassen sist. Tid for noen unggutter, Lars Arne Nilsen? Blir spennende å se hva Brann hiver utpå, men Tromsø er i form og jeg setter en splitt.

2. Haugesund - Kristiansund  U(HB)

Haugesund mer eller mindre skjemte seg ut i Tromsø sist, det var meget labert det «araberne» presterte, selv om de hadde lite å spille for. Har tapt seks av de syv siste, og det skal bli artig å se om de kan rote det til mot lykkelige kristiansundere også.

3. Molde - Sarpsborg 08  H(U)

Skikkelig medaljekamp! Molde tar sølvet om de unngår tap, og med bare ett tap på de ni siste bør en i hvert fall ta med H-en. Sarpsborg på sin side har kun vunnet fire av de elleve siste. Jeg tror de skal få slite med å vinne på Røkkeløkka også.

4. Odd - Rosenborg  (U)B

To strake tap og 0-7 i målforskjell; er det Fagermos svanesang i Odd vi er vitne til? Jeg håper ikke han gir seg, norsk fotball trenger hans provokasjoner! I utgangspunktet tror jeg Rosenborg kan feie over Odd slik de fremstår nå, men RBK sliter ofte etter e-cup.

5. Sandefjord - Lillestrøm  H(U)

Sandefjord var slappe bakover da de lot Kristiansund score tre og sikre seg ny kontrakt sist. Lars Bohinen er ikke blant de som liker slinger i valsen, så jeg tror fort han har brukt kjeften denne uken, og at de vinner mot et utladet Lillestrøm. Men sikker er jeg ikke.

6. Sogndal - Vålerenga  H

Ajajaj, en «rysare» i saftbygden, ifølge Eirik Bakke akkurat som de liker det! Et Vålerenga uten noe å kjempe for er ikke det verste laget å møte når kvalifisering står på spill. Jeg tror Sogndal spilte på seg akkurat nok selvtillit sist, og at VIF ikke klarer å mobilisere.

7. Viking - Stabæk  B

Det har skjedd mye talentløst i Jåttåvågen i år, Viking var igang lenge før militæret og NATO heiv seg på. Men kan klubben i hvert fall tre ut av Norges øverste divisjon med et smil? Næh, tror ikke det. Stabæk har mye mer å by på, og Ohi Omoijuanfo tilbake i slag!

8. Aalesund - Strømsgodset  B

Aafk hadde feite sjanser til å få overtak på Sogndal i kampen om kvalikplassen sist, men brente de fleste. Nå har de sine to faste midtstoppere suspendert, og møter et medaljejagende formlag. Jeg tror dette blir siste toppserie-tango på Danskebåten på en stund!

9. Huddersfield - Manchester City  B

Så er vi over i England, der Huddersfield gikk på en kjempesmell mot Bournemouth sist. Nå skal de selvsagt få det enda verre, for selv om Manchester City «bare» vant 2-0 mot Leicester, og brukte krefter i Mesterligaen i midtuken, er her himmelvid klasseforskjell.

10. Silkeborg - Brøndby  (U)B

Det er en grunn til at Norsk Tipping tar med akkurat denne kampen fra Danmark. Tilsynelatende en klink B for topplaget Brøndby, som står med syv strake seire. For Silkeborg er jo nest sist. Men hal an, de er nest sist fordi de er møkk borte! Hjemme er de bra (4-1-2).

11. Köln - Hertha Berlin  B

Det er nok en gang total krise i Köln. Den fotballgale byen elsker og hater en klubb som får Fredrikstad til å se veldrevet ut, og nå ligger de sist med to poeng etter tolv kamper! Hertha er slett ikke bra de heller, men jeg tror ikke elendigheten har noen ende i Köln nå.

12. Lazio - Fiorentina  H

Lazio er oppunder toppen i Serie A, med en kamp til gode. Men de fikk seg en nesestyver sist, med 2-1-tap mot erkerival Roma på Olympiastadion. Men byderby lever sitt eget liv, og Roma er knallsterke. Fiorentina er ikke like gode, jeg setter en rein H.

dxzbnzdbnz