SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Heftig engelsk tirsdagsdobbel

Sheffield United's Billy Sharp, left, jumps for the ball against Middlesbrough's David Wheater during their English FA Cup 5th round soccer match at Bramall Lane Stadium, Shefield, England, Sunday Feb. 17, 2008. (AP Photo/Jon Super)   **NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE(FAPL)LICENCE. EMAIL info@football-dataco.com FOR DETAILS. **

Sheffield United's Billy Sharp, left, jumps for the ball against Middlesbrough's David Wheater during their English FA Cup 5th round soccer match at Bramall Lane Stadium, Shefield, England, Sunday Feb. 17, 2008. (AP Photo/Jon Super) **NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE(FAPL)LICENCE. EMAIL info@football-dataco.com FOR DETAILS. ** Foto:

Av

Vi kombinerer to hjemmeseire i Mesterskapserien.

DEL

Oddstips (Siste) Det ble en grei mandag. Singeltipset på FC Midtjylland gikk inn til 1,80 i odds (250 kroner i innsats), og da vi i pluss selv om Stoke mistet ledelsen mot Brighton i andre omgang.

Det er en herlig tirsdag for oss som elsker fotball. Det er åtte kamper fra Mesterligaen, med blant annet storoppgjørene Dortmund-Tottenham og Sevilla-Liverpool. I tillegg er det full runde i Mesterskapsserien og League One. Det er også en del ishockeykamper, og natt til onsdag spilles det flere kamper i NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Bristol City – Preston North End H

Engelsk, Mesterskapsserien. Jeg hadde troen på Bristol City i helgens kamp mot Sheffield Wednesday, men da klarte de bare uavgjort. Tirsdag setter jeg pengene mine på dem igjen. Det er flere grunner til at jeg stoler på The Robins.

Det er antakeligvis et gunstig tidspunkt å møte Preston nå. En defensiv krise har rammet Lancashire-laget de siste ukene.

Etter kun ett tap på de tolv første kampene har oktober og starten av november vært et mareritt for dem. Fire tap på de fem siste kampene har gjort at laget har rast nedover tabellen. De har falt fra femteplass til 14.-plass på en drøy måned.

Alex Neil sine klarerer har spilt syv kamper på rad uten seier, og de hadde tapt fire på rad før helgens 0-0-kamp mot Bolton. Det sprudler ikke av Preston om dagen. 

Bristol City på sin side er i kjempeform. De har kun tapt én av de sist 14 kampene, og The Robins ligger helt oppe på fjerdeplass etter 16 serierunder.

Lørdag spilte Bristol City 0–0 på Hillsborough mot Sheffield Wednesday. Det var lagets fjerde kamp på rad uten tap.

Men Preston har vært en ubehagelig motstander for The Robins de siste seks årene. Bristol City har bare tatt tre poeng på de åtte siste kampene mot Preston (0-3-5).

Jeg tror de bryter den dårlige trenden tirsdag kveld.

Det er flere grunner til at jeg tror på hjemmeseier:

  • Preston har kun vunnet to av de siste 19 bortekampene i Mesterskapsserien. De har spilt åtte kamper uavgjort og tapt ni.
  • The Lilywhites er det eneste laget i Mesterskapsserien som ennå ikke har klart å score et mål i løpet av de første 15 minuttene av kampene denne sesongen.
  • Bristol City er farlige på dødballer, særlig hjørnespark. De har scoret fire mål på cornere hittil. Ingen andre lag i Mesterskapsserien har scorer flere mål på cornere enn dem.
  • Preston har sluppet inn to mål eller mer i seks av de syv siste kampene.

Bristol City-kaptein Bailey Wright er tilbake mot gamleklubben Preston etter å ha vært suspendert i to kamper, men Joe Bryan er usikker etter å ha fått en smell i lørdagens kamp mot Sheffield Wednesday.

Preston North End vil ha Jordan Hugill tilgjengelig etter at han sto over kampen mot Bolton på fredag. Kaptein Tom Clarke og keeperr Declan Rudd er sannsynligvis ute.

Bristol City viser strålende form, og hjemme på Ashton Gate skal de være bedre enn et Preston-lag som sliter. 1,80 i odds på hjemmelaget er greit. Dene bruker jeg i en dobbel.

Sheffield United – Fulham H

Engelsk, Mesterskapsserien. Det var ikke mange som hadde trodd at Sheffield United skulle ligge 16 poeng foran Fulham etter 17 serierunder. The Blades har tatt Mesterskapsserien med storm etter opprykket, og laget fra stålbyen i Nord-England ligger på annenplass på tabellen med 36 poeng. De er kun to poeng bak serieleder Wolverhampton. 

Sheffield United slo Burton på fredag, og da viste angrepsspillerne Billy Sharp og Leon Clarke at de er kjempeform. Sharp scoret to mål i 3–1 seieren, mens Leon Clarke satte inn det siste målet.

Manager Chris Wilder har skapt et imponerende kollektiv hos Sheffield United, og slik de spiller i øyeblikket er det ikke utenkelig at de skal kunne henge med i opprykkskampen hele veien. Mot Burton var de det klart beste laget. Seieren gjør at de nå har syv seire på de ni siste kampene.

Hjemme på Bramall Lane har de fantastiske 7-0-1 denne sesongen. Bare Norwich City har reist herfra med poeng denne sesongen.

Sheffield United har faktisk vunet 13 av de 14 siste hjemmekampene, mens Fulham har kun vunnet fire av de siste 19 bortekampene sine.

Fulham imponerte stort i andre halvdel av sist sesong, og det skapte forventninger foran denne sesongen. Men de forventningene har de ikke klart å leve opp til.

De har kun tatt to poeng på de fem siste kampene, og ligger helt nede på 17.-plass med kun 20 poeng.

Presset på manager Slavisa Jokanovic blir stadig større, og Fulham trenger en seier her om ikke manageren skal få fyken før jul. Statistikken taler imidlertid ikke til hans fordel.

Sheffield United har nemlig møtt Fulham fire ganger hjemme i stålbyen siden 1999, og de har aldri tapt. De siste hjemmetapet mot Fulham kom i 1968!

På bortebane har gjestene fra London 3-2-3 denne sesongen. Begge de to siste bortekampene har endt med tap.

Sheffield Uniteds Paul Coutts brakk beinet på fredag, og han kan gå glipp av resten av sesongen. David Brooks går inn å fyller tomrommet. Ched Evans og Kieron Freeman er de eneste andre på skadelisten hos vertene.

Fulham får tilbake Kevin McDonald, og han starter antakeligvis på midtbanen Sheyi Ojo og Lucas Piazón er ennå ikke klare for spill.

Jeg tror Sheffield United tar alle tre poengene i denne kampen. Fulham og Stefan Johansen vil få problemer med å bryte gjennom det kompakte Blades-forsvaret. Dene kampen bruker jeg i en sprek dobbel.

Tirsdagens dobbelttips er Bristol City + Sheffield United. Denne kombinasjonen belønnes med 3,60 i odds, og innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 21. november:

Bristol City–Preston North End 1,80–3,40–3,50 H

Sheffield United–Fulham 2,00–3,25–3,05 H

Total odds: 3,60