SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Herlig odds på bortesterke Lazio

Lazio midfielder Sergej Milinkovic Savic, left, celebrates with his teammate Ciro Immobile after scoring his side's first goal during the Italian Serie A soccer match between Sampdoria and Lazio at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Sunday, Dec. 3, 2017. (Simone Arveda/ANSA via AP)

Lazio midfielder Sergej Milinkovic Savic, left, celebrates with his teammate Ciro Immobile after scoring his side's first goal during the Italian Serie A soccer match between Sampdoria and Lazio at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Sunday, Dec. 3, 2017. (Simone Arveda/ANSA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Lazio har vunnet ni av de siste ti bortekampene, uansett turnering.

DEL

Oddstips (Siste) En deilig onsdag for Spillsenteret. Vi traff blink med råtipset vårt på Besiktas til herlige 7,70 i odds. Innsatsen var 100 kroner, så vi satt igjen med et solid overskudd. 

Det er en nydelig torsdag med 24 kamper fra Europaligaen på oddsprogrammet. I tillegg er det ishocket både fra den norske og svenske eliteserien.

Torsdagens singeltips: FC Köln går på en stjernesmell

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Zulte-Waragem – Lazio B

Europaligaen, gruppe K. Disse to lagene befinner seg i vidt forskjellig situasjo. Waragem tapte 1–3 mot Nice i forrige runde, og de har dermed ikke mulighet til å gå videre til 16-delsfinalen.

Belgierne er fem poeng bak Nice før torsdagens kamp. Lazio på sin side har allerede sikret gruppeseieren. Italienerne er fire poeng foran Nice før torsdagens kamper, og franskmennene har ikke mulighet til å gå forbi dem.

Dene kampen er således betydningsløs, men det er en grunn til at jeg likevel har valgt å gi tips på denne kampen. Waragem er i fryktelig dårlig form. De har tapt åtte av de siste ni seriekampene i Belgia, og laget har rast nedover tabellen. Nå ligger de nede på ellevteplass med 19 poeng. De har seks poeng opp til en playoffplass, så jeg tror ikke de vil prioritere denne kampen.

Lazio derimot viser superb form. Ikke bare topper de gruppe K i Europaliga uten tap, de har også vunnet syv av de siste ni kampene i Serie A. Det eneste tapet i denne perioden kom i byderbyet mot AS Roma.

De ligger på femteplass i Serie A, men de har én kamp mindre spilt enn de tre topplagene Inter, Napoli og Juventus.

Sjekk torsdagens singeltips:

FC Köln går på en stjernesmell 

Siden Lazio ikke har noe å spille for i torsdagens kamp, vil de antakeligvis gjøre en del endringer på laget, men italienerne har en betydelig bredere spillerstall enn Waragem. Det gir dem en fordel, slik jeg ser det.

Lazio imponerte i søndagens bortekamp mot Sampdoria, hvor de snudde 0–1 til 2-1-seier helt på tampen av kampen.

Sist disse to lagene møttes, vant Lazio 2–0 hjemme på Olympiastadion. Selv om Lazio hviler flere sentrale spillere, tror jeg Waragem vil få problemer. Italienerne har en meget sterk statistikk i Europa. De er ubeseiret i 15 av de siste 16 kampene i Europa, og det viser hvilken vanskelig oppgave belgierne har torsdag.

Jensen og Olayinka er ute hos Waragem. Derijck og de Mets er begge tvilsomme.

Jordao, Nani og Di Gennaro mangler hos Lazio.

Lazio har vunnet ti av de siste elleve bortekampene, uansett turnering. De er et lag jeg har stolt på flere ganger tidligere denne høsten. Jeg tror de kan skaffe oss noen kroner på kontoen i løpet av torsdagskvelden. Waragem skal få kjørt seg. Jeg satser 250 kroner på Lazio-seier til fine 2,00 i odds. Spillestopp er klokken 2100.

Her er vårt andre singeltips torsdag 7. desember:

SV Zulte Waregem – Lazio 3,00 – 3,30 – 2,00 B

Total odds: 2,00