SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Liverpool lure Conte & Co.?

Chelsea head coach Antonio Conte gestures towards his players during their Champions League, group C, soccer match between Qarabag FK and Chelsea at the Baku Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, Nov. 22, 2017. Chelsea won the game 4-0. (AP Photo/Pavel Golovkin)

Chelsea head coach Antonio Conte gestures towards his players during their Champions League, group C, soccer match between Qarabag FK and Chelsea at the Baku Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, Nov. 22, 2017. Chelsea won the game 4-0. (AP Photo/Pavel Golovkin) Foto:

Av

Tja, når det gjelder Liverpool skulle det ikke forundre meg!

DEL

Lørdagskupongen (Siste) Liverpool har klart kunststykket å bli enda dårligere i forsvar i år enn i fjor. Den manglende evnen til å hente brukandes forsvarsspillere og organisere laget slik at ikke hvem som helst kan score på dem, kan bli Jürgen Klopps bane i Liverpool. Men laget er såpass pussig at man ikke må bli sjokkert om de går fra flausen i Madrid (ga fra seg 3-0-ledelse til 3-3 mot Altetico), til å slå storspillende Chelsea. Jeg klasker til med HU på Anfield i kamp 1 på lørdagsbongen!

Manchester United skal vinne greit hjemme mot Brighton, det samme skal Spurs gjøre mot West Bromwich.

Bonuspotten fortsetter å stige. Den er nå oppe i  to millioner kroner. Pausepotten er på cirka 200 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Liverpool - Chelsea  (H)U

Åpent mellom to lag som begge spilte Mesterliga i midtuken, og som begge er i form i serien. I den grad en kan bruke et ord som «form» om ustabile Liverpool. Forsvaret er en skam, men i hjemlig liga er Liverpool som kjent best mot de beste. Hazard i knallform for gjestene!

2. Manchester United - Brighton  H

Manchester United sløste voldsomt da de tapte for Basel i Mesterligaen. De har Lukaku tilbake på scoringslisten, og de har Zlatan tilgjengelig igjen. Denne gjengen mener alvor i år, og selv om Brighton er både artige og gode, er det likevel ikke godt nok her.

3. Tottenham - West Bromwich  H

Tottenham har tapt to av de tre siste i Premier League, vel å merke borte mot god motstand, men likvel. Jeg antydet sist helg at West Brom så ut til å være lei av Pulis, og ganske riktig – han fikk sparken. At det skal gi noen effekt mot Spurs borte har jeg ingen tro på.

4. Newcastle - Watford  H(UB)

Newcastle var ikke helt bortreist mot Manchester United, men de var likevel ganske så sjanseløse. Her er sjansen selvsagt mye bedre, men Watford har et lag som virkelig kan kontre, og har positiv statistikk borte i høst! Jeg setter den hele.

5. Crystal Palace - Stoke  (H)U

Palace må snart begynne å få ut fingeren om de skal ha sjans til å overeleve. Fem poeng på tolv kamper er helt elendig, men det er noen tegn til lysning (1-2-2 på de fem siste). Stoke er ikke noe stort lag, jeg heller faktisk mot hjemmeseier, men ta nå med U!

6. Swansea - Bournemouth  B

Det er ikke det at jeg har noe imot walisere, men jeg har sagt en stund at Swansea ser ut som et nedrykkslag, og jeg står på mitt. Nå er det heller ikke å så vanskelig å spå dem nord og ned, siden de står med fire strake tap. «The Cherries» vant sist, prøver en B!

7. Wolverhampton - Bolton  H

Bolton har hevet seg etter den katastrofale sesongstarten, de er nå ubeseiret på syv kamper. Men fem av dem har endt uavgjort, og her kommer det vel et tap. For Wolves synes å takle all type motstand og alle type kamper om dagen. Syv seire på de åtte siste!

8. Hull - Bristol City  (H)U

Hull har i det minste klart to uavgjorte i det siste, men i mye og mangt har nedturen etter nedrykket bare fortsatt. Bristol City har derimot hatt sin beste sesong på lang, lang tid. Men i midtuken tapte de for Preston etter uavgjort før den. Er de gode tidene over?

9. Middlesbrough - Derby  H(U)

Boro har vunnet sine to siste hjemmekamper, uten å slippe inn mål. De er inne på playoff, og det vil overraske meg om de ikke biter seg fast i toppen. Derby fikk seg også en seier i midtuken, men de er like ustabile som laget de slo, QPR. Tror mest på hjemmelaget.

10. Aston Villa - Ipswich  H

Endelig grunn til å smile for en Villa-fan, for etter halvannen sesong med endeløs rullering og testing, har Steve Bruce endelig «satt» et lag. Det har selvsagt hjulpet, og Villa har vunnet åtte av de elleve siste. Ipswich er brukbare, men tar ikke dette på bortebane.

11. Reading - Sheffield Wednesday  B

Reading får ikke helt sving på sakene i høst, etter den fine sesongen med playoff i vår. Det så litt bedre ut med to strake seire, men nå har de bare ett poeng på de to siste. Wednesday er i ferd med å klatre mot opprykkssonen, og jeg har dem som favoritter her.

12. Norwich - Preston  (H)B

Ett poeng på de fem siste er elendig av Norwich. Manager Daniel Farke, som overtok i sommer, har tettet forsvaret, men nå scorer «Canaries» altfor lite mål. Preston har gjort slutt på en fire kamper lang tapsrekke, og har fire poeng på de to siste. Våkner Norwich?

lø_jkløæ-iø