SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kane elsker å score på King Power Stadium

Football Soccer - Tottenham Hotspur v Chelsea - Barclays Premier League - White Hart Lane - 29/11/15
Tottenham's Harry Kane shoots
Reuters / Dylan Martinez
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football Soccer - Tottenham Hotspur v Chelsea - Barclays Premier League - White Hart Lane - 29/11/15 Tottenham's Harry Kane shoots Reuters / Dylan Martinez Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tottenham og Harry Kane liker seg på King Power Stadium.

DEL

Oddstips (Siste) Det ble stang ut for Spillsenteret i går. Vi gikk for Brentford-seier, og de ledet 2-0 til 90 minutter var passert. Men to QPR-mål på overtid sørget for at kampen endte 2-2. Siden Espanyol vant 1-0, så gikk heller ikke uavgjorttipset vårt inn. Dessverre!

Tirsdagens oddsprogram er fullstappet med høydepunkter, med fire kamper fra engelsk Premier League og to kamper fra Mesterskapserien. I tillegg spilles det cupkamper i både Spania og Italia, hvor storklubber som Real Madrid og Sampdoria er i aksjon.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Leicester - Tottenham B

Engelsk, Premier League. Leicester viste en laber prestasjon borte mot West Ham fredag, men de klarte likevel å få med seg ett poeng etter 1-1 på London Stadium.

Kampen var den tredje på rad uten seier for The Foxes, men formen er ikke så aller verst likevel. De har nemlig kun tapt én av de siste åtte kampene i alle turneringer. Men samtidig har de kun møtt ett av topplagene i denne perioden. Det var Manchester City, og den kampen tapte de.

Leicester ligger før tirsdagens kamper på ellevteplass i Premier League, og de er kun fire poeng over nedrykksstreken. The Foxes har et veldig tøft kampprogram frem mot nyttår. De skal møte Burnley og Manchester United hjemme på King Power Stadium, ofe skal spille mot Watford og Liverpool på bortebane.

Tottenham skuffet også i forrige serierunde. De fikk et tidlig mål mot seg hjemme mot West Brom, og selv om de presset på for en utligning så måtte de vente helt til det gjensto 16 minutter av kampen før Harry Kane satte inn 1-1-målet.

Spurs har svinget litt i prestasjonene denne sesongen. De har blant annet vunnet mot både Real Madrid og Borussia Dortmund i Mesterligaen, men i Premier League har de ikke klart å ta tre poeng mot lag som West Brom og Swansea.

På bortebane har Tottenham vist litt bedre form. De har tapt mot Arsenal og Manchester United, men mot svakere lag har Spurs dominert. De har vunnet de fire andre bortekampene og scoret tolv mål.

Alle fem tapene til Leicester denne sesongen har kommet mot topp seks-lagene, og de har tapt tre av kampene hjemme på King Power Stadium. De har sluppet inn minst to mål i alle disse kampene, så Tottenham bør ha en god mulighet til å ta tre poeng i denne kampen.

Særlig siden Harry Kane liker å score mål Leicester. Han har scoret fem mål på de tre siste bortekampene mot The Foxes. Den engelske landslagsangriperen har hatt en god sesong. Han har scoret 15 mål på de siste 17 kampene uansett turnering.

Tottenham får tilbake Erik Lamela. til kampen mot Leicester. Han har vært ute i 13 måneder. Backen Danny Rose er også tilgjengelig, mens Harry Winks er usikker på grunn av sykdom.

Leicester-manager Claude Puel har ingen nye skader i troppen sin, men langtidsskadde Robert Huth og Matty James er fortsatt ute.

Leicester tapte 1-6 da lagene møttes på King Power Stdaium i mai. Det er The Foxes største hjemmetap i Premier League. Spurs har ebn svært god statistikk på bortebane mot Leicester. På fire kamper i Premier League har de vunnet tre og spilt én uavgjort.

Det er hele 15 år siden sist The Foxes vant på hjemmebane mot Tottenham på øverste nivå.

Claude Puel har kun tapt én av de fire første kampene sine som Leicester-sjef, men tirsdag kveld vil han antakeligvis gå på sitt andre tap, tror jeg. 1,70 i odds på et Tottenham-lag som har vist at de kan holde et svært høyt toppnivå er ok. Jeg bruker denne i en dobbel.

Sjekk tirsdagens singeltips:

Skal West Brom endelig vinne? 

Derby - Ipswich H

Engelsk, Mesterskapserien. Skal det lykkes for Derby denne sesongen å rykke opp? De har vært nevnt som en opprykkskandidat de siste to-tre sesongene, men har ikke klart å stå løpet ut.

Derby er et av formlagene i Mesterskapserien. De har kun tapt én av de siste elleve kampene. Kun serieleder Wolves har tatt flere poeng enn Derby på de siste åtte kampene.

Nå møter de et et Ipswich-lag som de har hatt store problemer med på hjemmebane. Derby har faktisk ikke vunnet hjemme på traktorguttene siden 2006. Ipswich er ubeseiret i ni kamper mot Derby på Pride Park.

Den svake hjemmestatistikken mot Ipswich til tross, jeg tror Derby kan vinne tirsdagens kamp.

Derby ligger på sjetteplass i øyeblikket, men de kan klatre opp til fjerdeplass med tre poeng mot Ipswich. Det vil være en motivasjon for hjemmelaget.

De går på banen proppfulle av selvtillit etter å ha vunnet 3-0 i helgen på bortebane mot opprykksfavoritt Middlesbrough. Det er antakeligvis den beste prestasjonen de har vist siden Gary Rowett tok over på Pride Park.

Ipswich ligger på tiendeplass, eks poeng bak Derby. De har kun én seier på de fem siste kampene. Problemet er at de slippet inn for mange mål. De har scoret 30 mål, men sluppet inn 28.

Traktorguttene har sluppet inn 1,56 mål i snitt per kamp, og det gjør dem til det femte dårligste defensive laget i Mesterskapserien. På bortebane har de over to baklengsmål i snitt.

Derby er ventet å stille med samme lag som slo Boro lørdag. Darren Bent, Max Lowe og Jason Shackell er er fortsatt ute med skader.

Teddy Bishop made er tilbake hos Ipswich. Emyr Huws og Bersant Celina er spillere som banker på døren for å få starte hos bortelaget.

Selv om Ipswich har en imponerende bortestatistikk mot Derby, så tror jeg de taper tirsdag. Derby viser kjempeform, og de vil utnytte det svake forsvarsspillet til Ipswich i denne kampen. 1,55 i odds på hjemmelaget er ok, og jeg tar denne kampen inn i et spennende dobbelttips.

Tirsdagens dobbel er Tottenham + Derby. Denne kombinasjonen gir deilige 2,63 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 28. november:

Leicester City - Tottenham 4,15 - 3,50 - 1,70 B

Derby County - Ipswich Town 1,55 - 3,55 - 4,75 H

Total odds:  2,63