SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

La Coruna har viktigere ting å tenke på

Deportivo og Fede Cartabia (t.v.)  har viktigere ting å btenke på en den spanske cupen. (AP Photo/Lalo R. Villar)

Deportivo og Fede Cartabia (t.v.) har viktigere ting å btenke på en den spanske cupen. (AP Photo/Lalo R. Villar) Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Deportivo La Coruna nedprioriterer kveldens Copa Del Rey-kamp borte mot Zaragoza. Det skal gi klar fordel hjemmelaget.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Onsdagens langoddsprogram bærer sterkt preg av at vi har vært inne i en landslagspause. Landskampene ble avsluttet tirsdag og klubbfotballen ruller ikke igjen for fullt før fra fredag. Det spilles dog 16-delsfinaler i Champions League for kvinner og det er første kamp som gjelder denne uken. 13 av 16 kamper spilles i dag, de tre siste spilles torsdag. Avaldsnes skal i aksjon hjemme mot Lyon og Ada Hegerberg i dag, mens Lillestrøm tar imot Zvevda i morgen. Det er ellers fem kamper fra 2. runde i Copa del Rey på menyen i kveld og det spilles en kamp i Superettan og en kamp i MLS. I tillegg er det en god del håndball på menyen.

Oddstips: Rooney skyter DC United til sluttspillet

Oddstips: Slår Elverum til med reprise i Bucuresti?

Trav: Flåten har en vinner i V76-spillet

Lotteri: Slik lurte en rumener seg til millioner i gevinster i lotto

Lotto lørdag: 34 ekstra Lotto-millionærer skal trekkes. Leverer kupongen her!

Real Zaragoza - Deportivo La Coruna H 2,30 (spillestopp kl 20.55)

Andre runde av Copa Del Rey og det spilles ikke retur. I Copa Rey spilles det ikke retur i de tre første rundene, det er først i 16-delsfinalen dette starter. Merk at lagene som holder til i Segunda ofte rokerer mye på lagene sine i denne runden.

NB: 34 ekstra Lotto-millionærer skal trekkes. Leverer kupongen her!

Zaragoza rykket ned fra La Liga etter sesongen 2012/13 og er altså inne i sin sjette strake sesong i Segunda. Endte på 14. plass sesongen 2013/14, 6. plass og playoff sesongen 2014/15, 8. plass sesongen 2015/16, 16. plass sesongen 2016/17 og endte på 3. plass sist sesong og tok seg til playoff. Men etter 1-1 borte mot Numancia, ble det 1-3 tap hjemme i returkampen og dermed ble det Numancia som fikk møte Valladolid i opprykksfinalen til La Liga, og Valladolid vant sammenlagt de dobbeltoppgjørene.

Zaragoza er ubeseiret på sesongens første fire seriekamper. Innledet med 2-1 hjemme mot Rayo Majadahonda, deretter ble det 0-0 borte mot Reus og 1-1 hjemme mot Las Palmas, mens det ble overbevisende 4-0 borte mot Oviedo i søndagens seriekamp. Tok seg til 16-delsfinale i Copa del Ray forrige sesong, men der ble det 0-2 hjemme og 1-4 tap borte mot Valencia. Sesongen 2016/17 røk laget ut allerede i 2. runde etter å ha tapt 1-2 hjemme mot Valladolid.  Sesongen 2015/16 rrøk laget ut i 3. runde etter å ha tapt 1-2 hjemme mot Llagostera.

NB! 124 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Lever direkte her!

Deportivo La Coruna tok seg opp til La Liga etter å ha endte på 2. plass i Segunda sesongen 2013/14, og tok 16. plass i den første sesongen når laget var tilbake på øverste nivå. Så ble det 15. plass sesongen 2015/16, deretter 16. plass sesongen 2016/17. Men var tidlig i trøbbel forrige sesong og endte tredje sist (kun tre lag som går ned fra La Liga), men til tross for tredje sist, var det hele 14 poeng opp til sikker plass. Er i likhet med Zaragoza ubeseiret etter de fire første seriekampene denne sesongen. Innledet med tre bortekamper. 1-1 mot Albacete, 1-0 seier mot nyopprykkede Extremadura og 2-2 mot Tenerife. Søndag var det klart for sesongens første hjemmekamp på Riazor og fire minutter på overtid satte midtstopperen Pablo Mari inn seiersmålet (1-0).

Når det gjelder Copa del Ray, så kom Deportivo først inn i den turneringen i 16-delsfinalen forrige sesong (og der spilles det altså hjemme/borte). 1-4 hjemme og 3-2 seier borte mot Las Palmas da og exit på direkten.  Sesongen før (2016/17) kom også laget inn i Copa Del Rey først i 16-delsfinalen. Da ble det 0-1 borte mot Betis, men seier 3-1 hjemme og avansement til åttedelsfinalen. Her røk laget ut på bortemålsregelen etter 2-2 hjemme og 1-1 borte mot Alaves. Også i sesongen 2015/16 kom Deportivo først inn i turneringen i 16-delsfinalen. Tok seg videre etter 2-1 borte og 1-1 hjemme mot Llagostera, men røk da ut mot Segunda-laget Mirandes tross 1-1 borte i det første oppgjøret. Røk nemlig 0-3 hjemme i returoppgjøret. I kveld har trener Natxo Gonzalez allerede meldt at verken Diego Caballo, David Simon eller Domingos Duarte er med til Zaragoza. Alle tre startet søndagens seriekamp mot Gijon, og det er ikke utenkelig at det blir gjort flere endringer.

Endringer blir det nok helt sikkert også for Zaragoza som i likhet med Deeportivo har opprykksambisjoner. Men hjemmebanefordelen skal aldri undervurderes i slike oppgjør. 2,30 på Zaragoza-seier i kveld er bra odds og på en onsdag der det er labert med gode spilleobjekter, blir dette vår utvalgte.

Klikk her for å levere dette tipset!

Kommentarer til denne saken