SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mané betyr trøbbel for Watford

Sadio Mane (t.v.) feirer scoringen sin mot Leicester hjemme på Anfield. (AP Photo/Jon Super)

Sadio Mane (t.v.) feirer scoringen sin mot Leicester hjemme på Anfield. (AP Photo/Jon Super) Foto:

Av

Sadio Mané har vært involvert i seks mål på de fire siste kampene mot Watford.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Midtukekupongen: West Ham er ikke sjanseløse mot Manchester City

Oddssingel Premier League: 3,65 i odds på Liverpool-seier

Oddssingel Premier League: Mané betyr trøbbel for Watford

Oddssingel Premier League: Solskjær får trøbbel i kveld

Oddssingel ski-VM: Bolshunov blir ikke lett å skubbe seg på

Oddssingel Premier League: Stamford Bridge er Spurs marerittbane

V4 BergsåkerVi jakter ny lunsjsuksess

For et herlig langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. Høydepunktene står i kø. Det er seks kamper fra Premier League, og fem av kampene involverer de seks topplagene. Det spilles også en svært interessant semifinale i Copa del Rey mellom Real Madrid og Barcelona. Den første kampen mellom de spanske gigantene endte 1–1. Onsdag kveld skal det avgjøres hvilke av lagene som går til finalen. Det er også full serierunde i eliteserien i håndball for herrer og kvinner, og det er en rekke ishockeykamper fra forskjellige ligaer. Og i Seefeld er det klart for 15 km intervallstart for menn, mens Maren Lundby er storfavoritt til å ta gullet i hopp normal bakke for kvinner.

NB! 179 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Liverpool vinner og Sadio Mané scorer – 2,30 i odds (spillestopp kl. 2055)

Liverpool er tilbake på tabelltoppen etter 0–0 mot Manchester United i søndagens kamp, men ledelsen har krympet. Merseyside-laget er kun ett poeng foran Manchester City med elleve kamper igjen av sesongen.

Ole Gunnar Solskjær måtte se tre sentrale spillere forlate banen i første omgang, men likevel klarte ikke Liverpool å score på Old Trafford. Det gjør at Anfield-laget nå bare har tre seire på de syv siste Premier League-kampene. Det gir grunn til bekymring.

Jürgen Klopp er giret på å komme tilbake på vinnersporet når de onsdag møter Watford hjemme på Anfield. Selv om formen ikke er på topp, så har de vunnet elleve av 13 hjemmekamper i ligaen. De er faktisk det eneste laget i Premier League som ennå ikke har tapt på hjemmebane denne sesongen.

Se alle sesongens Liverpool-drakter her!

Statistikken viser at Klopp sine menn er ubeseiret i 34 Premier League-kamper på rad på Anfield siden tapet mot Crystal Palace i april 2017

Liverpool har kun tapt én av de siste 26 liga- og cupkampene hjemme i februarmåned – det var et 2-0-tap mot West Brom i februar 2013.

Watford har en tøff oppgave denne onsdagen, men de er i god form. De banket Cardiff 5–1 på fredag, og laget klatret dermed opp på syvendeplass.

De står nå med fem seire, fire uavgjorte og kun to tap på de elleve siste Premier League-kampene, men London-laget har hatt problemer mot topplagene. Watford har tapt elleve bortekamper på rad mot de etablerte topp seks-lagene.

Statistikken mot Liverpool er dårlig. The Hornets har ikke vunnet noen av de seks siste kampene mot scouserne. De står med fem tap og én uavgjort. De har sluppet inn 20 mål på de seks kampene og gått målløse av banen fire ganger. De to siste bortekampene på Anfield har endt med braktap for Watford. De tapte 1–6 i 2016, og de tapte 0–5 i 2018.

Følg Spillsenteret på Facebook!

The Hornets har tapt ti av de siste elleve ligakampene på bortebane mot Liverpool. De kan fortsatt lage problemer for Liverpool. Th Hornts har tross alt scoret i seks av de siste syv bortekampene, mens Liverpool har sluppet inn mål i tre av de siste fire kampene på Anfield.

Roberto Firmino er meldt spilleklar til onsdagens kamp, selv om han måtte gå av banen med en ankelskade i helgens kamp mot Manchester United. Spørsmålet er om Jürgen Klopp kommer til å bruke ham, eller spare ham til helgens byderby mot Everton. Naby Keita har slitt med sykdom og er usikker, mens forsvarsspillerne Dejan Lovren og Joe Gomez er begge ute.

Watford kan stille med samme startellever som knuste Cardiff 5–1 på fredag. Stopperen Kiko Femenía er eneste fraværet hos The Hornets før kampen på Anfield.

Oddsen på Liverpool-seier er 1,23. Det synes jeg ikke er spillbart. Da er det mer interessant å spille på at Liverpool vinner og Sadio Mané scorer. Senegaleseren elsker å spille mot Watford.

Skaff deg drakten til Mané her!

Mane har totalt tolv mål denne sesongen, og ni av dem er kommet hjemme på Anfield. Samtidig viser han glimrende form. Mane har scoret i fem av de siste seks kampene. Statistikken viser at senegaleseren har scoret tre mål og har tre målgivende på de fire siste kampene mot Watford. Jeg synes det er interessant å satse på ham som målscorer i denne kampen og at Liverpool vinner. Et slikt scenario gir flotte 2,30 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet