SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Manager-veteranen har gjort Cardiff til et topplag

Manager Neil Warnock og Cardiff har vunnet de tre siste kampene.

Manager Neil Warnock og Cardiff har vunnet de tre siste kampene. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Cardiff og Neil Warnock er på vei tilbake til Premier League, iallfall om de fortsetter på samme måte som de siste ukene.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenteret traff blink med singeltipset på Genoa til 1,78 i odds torsdag (250 kroner i innsats). Dobbelttipset derimot gikk ikke inn.

Det er et innholdsrikt oddsprogram denne fredagen. Blant annet spilles det kamper i den engelske Mesterskapsserien, tysk 1. Bundesliga og

Fredagens singeltips: Napoli elsker å spille mot Juve på Stadio San Paolo

Lørdagskupongen: United kan tape uten Matic

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Cardiff – Norwich H

Engelsk, Mesterskapserie. Cardiff City har i de tre siste kampene vist at den sterke starten på sesongen ikke bare var et blaff. Waliserne fremstår mer og mer som en opprykkskandidat denne sesongen.

Cardiff er ubeseiret i de ni første hjemmekampene denne sesongen, og i de tre siste sesongene de har vært ubeseiret i de ni første hjemmekampene har laget rykket opp (1992-93, 2000–01 og 2012-13).

De ligger på direkte opprykksplass før fredagens kamp. Etter tre seire på de tre siste kampene er det The Bluebirds oppe på annenplass med 40 poeng, fire poeng bak serieleder Wolverhampton.

Selv uten flere sentrale spillere som Kenneth Zohore og Nathaniel Mendez-Laing, vant waliserne 2–0 borte mot Nottingham Forest forrige helg. Det som har kjennetegnet Cardiff i de siste kampene er at de er kompakte og godt organiserte defensivt, og svært effektive foran mål. De har holdt nullen i de tre siste kampene.

Hjemme på Cardiff City Stadium har de ennå til gode å tape denne sesongen. Statistikken viser 6-3-0. De er det eneste laget som ikke har tapt foran egne fans så langt.

Men: Cardiff har en dårlig statistikk mot Norwich. De har tapt de fire siste kampene mot kanarifuglene, og de har sluppet inn hele elleve mål på de fire kampene.

Det er heller ingen trøst å finne i statistikken til manager Neil Warnock. Cardiff-sjefen har tapt tolv ligakamper mot Norwich som manager. Han har kun flere tap mot Watford (14) og Reading (16).

For å putte litt mer malurt i begeret for Cardiff-fansen, så elsker Norwich-angriperen Cameron Jerome å spille mot gamleklubben sin. Han har nemlig scoret seks ganger på de siste seks ligakampene mot Cardiff.

Jeg tror likevel at Cardiff tar alle tre poengene fredag kveld. Waliserne er i kjempeform, og det er ikke Norwich.

Sjekk fredagens andre singeltips:

Napoli elsker å spille mot Juve på Stadio San Paolo 

Norwich ledet 1–0 mot Preston hjemme på Carrow Road sist helg, men kanarifuglene kvistet ledelsen i andre omgang og kampen endte 1–1. Det var andre hjemmekampen på rad at de mistet en 1-0-ledelse etter første omgang.

En kort periode i høst fremsto Norwich som en darkhorse i opprykkskampen, men så møtte de veggen. De gikk på tre strake ligatap, og etter forrige helgs 1-1-kamp mot Preston har nå seks kamper på rad uten seier.

Daniel Farke har fått en forferdelig start på trenerjobben i Norwich, og det spørs hvor lenge han får fortsette på Carrow Road.

Norwich svinger voldsomt i prestasjonene på bortebane. De står med 4-1-4 på bortebane hittil denne sesongen. De to siste borte har endt med tap, men før det hadde de fire borteseiere på rad.

Cardiff må fortsatt klare seg uten viktige Kenneth Zohore. Omar Bogle derimot er tilgjengelig for The Bluebirds etter å ha vært suspendert i de tre siste kampene. Jazz Richards, Kadeem Harris og Lee Camp er alle ute med skader.

Norwich vil antakeligvis få tilbake Timm Klose, Tom Trybull og Cameron Jerome til bortekampen i Cardiff. Midtbanespilleren Alex Pritchard had a var tilbake sist lørdag, men fikk en smell i ankelen. Den skaden klarer han trolig å riste av seg til fredag.

Cardiff City har funnet formen igjen, og jeg stoler på at hjemmelaget tar alle tre poengene i denne kampen. Oddsen er fine 1,75. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt andre singeltips fredag 1. desember:

Cardiff City – Norwich City 1,75 – 3,35 – 3,75 H

Total odds: 1,75