SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå har endelig Fulham våknet!

Tottenham Hotspur's Harry Winks, rear, and Fulham's Kevin McDonald challenge for the ball during the English FA Cup soccer match between Fulham and Tottenham Hotspur at Craven Cottage stadium in London, Sunday, Feb. 19, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)

Tottenham Hotspur's Harry Winks, rear, and Fulham's Kevin McDonald challenge for the ball during the English FA Cup soccer match between Fulham and Tottenham Hotspur at Craven Cottage stadium in London, Sunday, Feb. 19, 2017.(AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av

Fulham slo til med en sterk borteseier mot Sheffield United tirsdag. Jeg tror det har løsnet for London-klubben nå.

DEL

Oddstips (Siste) Det er som vanlig på en lørdag kampene fra De britiske øyene som dominerer oddsprogrammet, men det er også interessante oppgjør i 1. Bundesliga og fransk Ligue 1, for å nevne noe.

Lørdagens singeltips: Ikke tapt mot Swansea i Premier League

Lørdagskupongen: Kan man slå Chelsea uten forsvar?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Fulham – Millwall H

Engelsk, Mesterskapserie. Fulham er vanskelig å bli klok på. De var før sesongen en av opprykksfavorittene, men de har skuffet stort.

Etter tolv serierunder ligger London-klubben nede på 14.-plass med 23 poeng, seks poeng bak Middlesbrough som innehar den siste playoffplassen.

Men i forrige serierunde gikk de hen og scoret fem ganger mot laget med den beste hjemmestatistikken i Mesterskapsserien. De slo Sheffield United 5–4 på bortebane. Det ligger liksom litt i luften at de taper mot Millwall som i utgangspunktet skal være en langt enklere motstander, men jeg tror seieren mot The Blades har gjort at det løsner for forhåndsfavoritten.

Fulham har imidlertid ikke vunnet mot Millwall på nivå to i engelsk fotball siden september 1978, men de har kun møtt hverandre fem ganger på dette nivået siden den gang. Det har endt med tre poengdelinger og to tap.

Hjemme på Craven Cottage skal Fulham være i stand til å slå Millwall. I midtuken scoret Ryan Sessegnon hat trick. Han ble dermed den første 17-åringen som scoret et hat trick i de fire øverste divisjonene i England siden Dele Alli i mars 2014 scoret tre ganger da MK Dons slo Notts County 3–1 i League One. 

Fulham hadde seks kamper på rad uten seier før trepoengeren mot Sheffield United. Jeg tror 5-4-seieren i stålbyen var det som skulle til for å få det til å løsne for Fulham.

De har en glimrende mulighet til å ta sin andre seier på rad når et formsvakt Millwall kommer på besøk. Millwall jakter sin første seier på seks kamper. De står med tre uavgjorte og to tap på de fem siste kampene.

Til tross for motgangen, så har ikke Millwall gjort store endringer på laget. De har faktisk gjort færrest endringer på statsoppstillingene enn noen andre lag i divisjonen.

Fulham vil få tilbake Floyd Ayité, som måtte halte av banen på Bramall Lane. Spisskollega Lucas Piazón er fortsatt ikke spilleklar.

Millwall-boss Neil Harris er usikker på om Tom Elliott rekker kampen, mens Jed Wallace er fortsatt suspendert. Midtbanespiller Shaun Williams og forsvarsspilleren Byron Webster er begge ute med skader.

Jeg venter meg en tett og jevn kamp. Millwall har ennå ikke vunnet på bortebane i Mesterskapsserien denne sesongen, mens Fulham har kun vunnet én av ni ligakamper på Craven Cottage i 2017-2018-sesongen.

Jeg tror mest på Fulham i denne kampen. 1,70 i odds er greit, og jeg legger den inn i en dobbel.

Sjekk lørdagens singeltips:

Ikke tapt mot Swansea i Premier League 

Blackburn Rovers – Bristol Rovers H

Engelsk, League One. Blackburn rykket ned fra Mesterskapsserien sist sesong, og de har ambisjoner om å rykke direkte opp igjen. Laget viser flott form. De er ubeseiret i de seks siste kampene i ligaen.

Blackburn står med to seire på rad etter at de slo Oxford hele 4–2 borte på Kassam i forrige serierunde. Etter tirsdagens seier vil de antakeligvis spille med en solid dose selvtillit mot Bristol Rovers lørdag.

Bristol Rovers er et av lagene som ikke har særlig mye selvtillit. De har tapt fem av de seks siste kampene, og de har kun vunnet én av de siste ni matchene.

En tur til Lancashire for å møte et av formlagene i League One er neppe det de ønsket seg akkurat nå.

Darrell Clarkes menn er inne i en blytung periode, men de hatt en hel ukes pause nå. Det gjør at det friske bein som går på banen på Ewood Park, men de mangler selvtillit. Det er noen lag som har laget det vanskelig for Blackburn på Ewood Park denne sesongen. Plymouth spilte 1–1 og Wimbledon vant 1-0, men Bristol Rovers er ikke et lag som legger seg bakpå. De vil antakeligvis få svi for det lørdag. 

Blackburn har vært gode mot lag som forsøker å spille offensivt. De har vunnet henholdsvis 3–0 mot Bury og 4–2 mot Oxford. Mot et Bristol Rovers-lag som i snitt har sluppet inn to mål i hver bortekamp vil vertene være kjempefavoritter.

Det er bare Oldham som har sluppet inn flere mål enn Bristol Rovers i League One denne sesongen. Det vil Blackburn utnytte. Jeg satser på hjemmeseier til 1,65 i odds. De dristige kan kjøre denne med handikap.

Lørdagens dobbelttips er Fulham + Blackburn. Denne kombinasjonen gir 2,80 i odds, og vi smeller til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt dobbelttips lørdag 25. november:

Fulham – Millwall 1,70 – 3,55 – 3,75 H

Blackburn Rovers – Bristol Rovers 1,65 – 3,35 – 4,10 H

Total odds: 2,80