SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Napoli er et mareritt for Inter

Dries Mertens (midten) feirer sammen med Fabian Ruiz og Mario Rui etter å ha scoret mot Røde Stjerne hjemme i Napoli i Champions League.  (Ciro Fusco/ANSA via AP)

Dries Mertens (midten) feirer sammen med Fabian Ruiz og Mario Rui etter å ha scoret mot Røde Stjerne hjemme i Napoli i Champions League. (Ciro Fusco/ANSA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Inter har kun vunnet én av de siste elleve kampene mot Napoli.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige 2. juledagsmeny:

Oddssingel Premier League: United stormer videre med Solskjær

Oddssingel Premier League: Ranieri trøbler på Boxing Day

Oddssingel Premier League: Salah og Liverpool vinner igjen

Oddssingel Premier League: Burnley kan skrelle mot et formsvakt Everton-lag

Oddssingel Premier League: Arsenal elsker å spille på Boxing Day

Tippekupongen: Herlig tippekupong på Boxing Day

Onsdag, 26. desember, er en herlig dag for oss som elsker fotball. I England så kalles denne dagen Boxing day. Det er det engelske begrepet for andre juledag. Ikke bare er det andre juledag, dette er en stor fotballdag for britene. Hele ni av ti kamper spilles i Premier League. I Championship spilles det full runde, og alle lagene skal i aksjon. Ved siden av dette, så spiller også SerieA full serierunde. Også her skal alle lagene i aksjon. 23. desember ble en fin dag for oss da tre av tre spill satt. Vi håper på nye fremganger i dag på langoddsen.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Inter – Napoli 2,45 – 3,05 – 2,50 B (spillestopp kl. 2025)

Toppoppgjør i Italia. Inter barker sammen med Napoli i Serie A onsdag kveld. Begge lagene kjemper om å være det nest beste laget i Italia denne sesongen bak suverene Juventus.

Formkurven til Inter har vært dalende de siste ukene. De har kun vunnet to av de siste kampene, og ligger nå åtte poeng bak serietoer Napoli på tabellen. Den svake formen gjorde også at de røk ut av Champions League.

Men: Inter har fortsatt mye å spille for. De skal kjempe blant annet mot Napoli i kampen om å vinne Europa League, Coppa Italia og om annenplassen i Serie A.

Kampen blir Carlo Ancelotti sin første på San Siro etter at han forlot AC Milan. Han har vunnet mot AC Milan tidligere denne sesongen, og onsdag skal han også forsøke å slå AC Milans erkerivaler.

Napoli har tidvis spilt fantastisk fotball denne sesongen, men de røk likevel ut av Champions League med minst mulig margin.

Gjestene har vist glimrende form i Serie A, og de er kun åtte poeng bak Juventus.

Napoli har kun tapt to ganger. Det burde være tilstrekkelig til å kjempe om ligatittelen denne sesongen, men Juventus har vært utilnærmelig. De er ubeseiret etter 17 kamper, og de har vunnet 16 av dem.

Vertene har bare vunnet én av de siste seks kampene, og seirene har kommet mot småklubbene. De klarte heller ikke å vinne noen av de siste fire kampene i Champions League, og de har heller ikke klart å ta tre poeng i kampene mot Atalanta (1-4), Roma (2–2) og Juventus (0-1).

Se alle de nye Napoli-draktene her!

Ancelotti sine menn viser betydelig bedre form, og de har hatt et godt tak på Inter. Milano-klubben har kun vunnet én av de siste elleve kampene mellom lagene i Serie A.

Inter har også slitt på hjemmebane mot laget fra Sør-Italia. De har bare vunnet to av de siste syv hjemmekampene mot Napoli.

De har i tillegg hatt problemer med å få ballen i mål mot Napoli. Inter har ikke scoret på 406 minutter mot Napoli. Det siste målet scoret Marcelo Brozovic i april 2016.

Miranda er usikker hos Inter, mens Radja Nainggolan er definitivt ute. Midtbanespilleren er suspendert av Inter, og han vil bi savnet på midtbanen, tror jeg.

Vlad Chiriches er eneste spilleren på skadelisten hos Napoli. Du vet at Napoli har et sterkt lag når Arkadiusz Milik og Dries Mertens slåss om en plass i startoppstillingen.

Inter har vunnet de seks siste hjemmekampenesine, men med unntak av AC Milan har seirene kommet mot de mindre klubbene i Serie A. Nå møter de et Napoli-lag som de har hatt problemer mot. Historien taler for B i denne match. Napoli-seier til 2,50 i odds er spillbart. Spillestopp er klokken 2025.

Klikk her for å levere dette spillet