SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Norge er i fremgang

Budapest, Ungarn 20151115.
EM-kvalifisering play-off, 2. kamp, fotball menn: Ungarn-Norge. Martin Ødegaard under omspillkampen mellom Ungarn og Norge på Groupama Arena i Budapest søndag kveld.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Budapest, Ungarn 20151115. EM-kvalifisering play-off, 2. kamp, fotball menn: Ungarn-Norge. Martin Ødegaard under omspillkampen mellom Ungarn og Norge på Groupama Arena i Budapest søndag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Martin Ødegaard herjer i Nederland, og spiller fra start for Lars Lagerbäcks Norge.

DEL

Lørdagskupongen (Siste) Martin Ødegaard har vært et hett tema etter at Lars Lagerbäck overtok det norske landslaget. Svensken har ikke kalt ham inn, selv om 18-åringen har vist fantastisk form i Nederland. Nå går Ødegaard rett inn i startoppstillingen til landslaget lørdag kveld mot Makedonia.

Makedonia-kampen blir Ødegaards tiende for A-landslaget, men hans første på nesten 20 måneder. Spilleren som er Real Madrids eiendom var sist i aksjon i 2-0-seieren over Finland i slutten av mars 2016.

VM-playoff i helgen, og jeg tror Danmark tar Irland hjemme i Parken. Resten av lørdagsbongen er engelsk nivå 3 og 4, og jeg banker Bradford, Scunthorpe, Wigan, Southend og Notts County!

Tabellen engelsk League One

Tabellen engelsk League Two

Innleveringsfrist lørdag kl. 15.55. Lykke til!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. FYR Makedonia - Norge  U(B)

Privatlandskamp, der Morten Thorsby og Pål Alexander Kirkevold er med i den norske troppen for første gang. Begge har vært nesten sensasjonelt gode i henholdsvis Nederland og Danmark, og Norge er i såpass fremgang at vi tillater oss å ha litt troen.

2. Danmark - Irland  H

Første av dobbeltoppgjør i VM-playoff. Åge Hareide har nøkkelspillere i form i Eriksen og Bendtner, og bør ha med seg seier før dem tøffe bortekampen i Dublin. De har dessverre noen usikre spillere med skader, men har sett bra ut en stund nå, så jeg sier uansett H.

3. Blackpool - Portsmouth  (H)U

Så er vi i engelsk League One, der Blackpool har falt ned rundt midten etter to strake tap. Portsmouth har tre nederlag i sekken, og «Pompey» ligger med det ligger to poeng bak vertene. All mulig grunn til å ta med U-en mellom to lag i motvind!

4. Bradford City - Plymouth Argyle  H

Bradford kom tilbake på sporet igjen med seier sist, etter en svak periode med ett poeng på tre kamper. De holder 3.-plassen, og skal være langt bedre enn gjestene, som ligger helt i bunn. Plymouth har hatt en liten opptur i det siste, men dette er likevel en H.

5. Milton Keynes - Fleetwood Town  U(B)

Det er fem kamper siden hjemmelaget sist tok tre poeng, mens Fleetwood har scoret mål i 15 av 16 kamper så langt, og bør derfor krysses. Ikke av de beste lagene i divisjonen, dette her, kan fort ende uavgjort, men Fleetwood fikk en opptur i FA-cupen mandag.

6. Shrewsbury - Charlton Athletic  H(UB)

Shrewsbury topper League One, tross et overraskende tap sist – mot et Peterborough som kom til kampen med ett poeng på sine fem siste. Merkelige greier! Charlton er i knallform, med 4-3-0 på de syv siste. Vanskelig, fyrer av den hele her.

Sjekk vårt singeltips her:

7. Oxford - Northampton Town  H(B)

Oxford har en nedadgående kurve, de har gått fra tre seire til to uavgjorte og så tap sist. Det har sendt dem ned fra playoffplass, mens Northampton har løftet seg og er på vei ut av nedrykkssonen etter to strake seire. Åpent, prøver en splitt.

8. Gillingham - Bury  H(U)

To lag under streken, der Bury er i aller verst form, med fire strake tap. De har ikke vunnet noen av sine åtte bortekamper (0-2-6), så her er det grunn til skjele mot en H. Men dårlige og formsvake lag spiller også gjerne U.

9. Scunthorpe - Bristol Rovers  H

Hjemmelaget er oppe på playoff etter en fin periode. De har tatt syv poeng på de tre siste, og blir favoritter her. Bristol Rovers er enten/eller, har ikke en eneste uavgjort i år. Vi tar sjansen på en hjemmeseier her.

10. Rochdale - Wigan Athletic  B

Rochdale har bare vunnet tre av sine 16 kamper så langt. Wigan er av et mye bedre kaliber, det gamle eliteserielaget er oppe på 2.-plass og ser ut som en seriøs opprykkskandidat. De har ikke tapt å syv kamper, og skal ta denne også.

11. Southend - Oldham Athletic  H

Southend er et meget bra hjemmelag, og langt mer ruskete på bortebane. På Roots Hall har de 4-4-0 til må i høst, og det bør kunne bli en ny seier her. Oldham har sluppet inn 19 mål på åtte bortekamper så langt, så der er det langt fra tett!

12. Stevenage - Notts County  B

Siste kamp er fra League Two, der Stevenage er ute av form. Fire av de fem siste er tapt, og det skal bli stritt her også. Notts County er nemlig tabelleder, og verdens eldste klubb i profesjonell fotball bør kunne vinne greit her.

DZXBSDFGB