SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ødelegger Benitez sin West Brom-statistikk

Rafa Benitez har en god statistikk mot West Brom.

Rafa Benitez har en god statistikk mot West Brom. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Rafa Benitez har aldri tapt mot West Brom som manager.

DEL

Oddstips (Siste) Det ble stang ut for Spillsenteret i går. Vi gikk for Brentford-seier, og de ledet 2-0 til 90 minutter var passert. Men to QPR-mål på overtid sørget for at kampen endte 2-2. Siden Espanyol vant 1-0, så gikk heller ikke uavgjorttipset vårt inn. Dessverre!

Tirsdagens oddsprogram er fullstappet med høydepunkter, med fire kamper fra engelsk Premier League og to kamper fra Mesterskapserien. I tillegg spilles det cupkamper i både Spania og Italia, hvor storklubber som Real Madrid og Sampdoria er i aksjon.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

West Bromwich - Newcastle H

Engeslk, Premier League. Begge lagene trenger desperat en seier for å unngå å havne i nedrykkssonen.

West Brom har spilt elleve kamper på rad uten seier, mens Newcastle står med fire tap på rad før bortekampen på The Hawthorns.

West Ham er uten manager etter at Tony Pulis fikk fyken i forrige uke og laget strever med å vinne fotballkamper, men spillet de viste i kampen mot Tottenham var et stort skritt i riktig retning.

Salomon Rondon scoret allerede etter fire minutter på Wembley, og et godt organisert West Brom lag holdt unna mot Tottenham i 70 minutter. Da utlignet Harry Kane, men Spurs klarte ikke å score flere mål, til tross for et voldsomt trøkk.

The Baggies har ennå ikke fått på plass en ny manager, og det betyr at Gary Megson også er vikarmanager i kampen mot Newcastle. Megson hadde ikke ledet et lag på fem år før han tok med seg West Brom til Wembley i helgen, men responsen han fikk fra spillerne i den kampen lover godt, uansett om han fortsetter på The Hawthorns eller ikke.

West Brom har ikke vunnet i Premier League siden august, men statistikken hjemme på The Hawthorns er ikke så aller verst. De slo Bournemouth i serieåpningen, og deretter spilte de uavgjort mot Stoke, West Ham og Watford. De to eneste tapene har kommet mot topplagene Manchester City og Chelsea, og selv mot City yppet de seg og scoret to ganger, men tapte 2-3.

Det er verdt å notere seg at West Broms to eneste seire mot Newcastle på de ni siste kampene kom begge på hjemmebane. De vant i januar 2014 og i desember 2015.

De har ikke vunnet to kamper på rad mot Newcastle siden 1984, men det tror jeg de kan gjøre noe med tirsdag.

Det som taler mot det er at de har hatt problemer med å få ballen i mål. Albion har nemlig kun scoret ti mål på 13 kamper i Premier League så langt.

The Baggies har heller ikke vunnet på øverste nivå på en tirsdag siden 1985! Den gangen slo de Watford på bortebane.

Statistikken viser ay de har spilt uavgjort i ti kamper og tapt 14 av de siste 24 Premier League-kampene som er spilt på tirsdager.

Det viktigste for Albion kan vise seg å være å score det første målet. For de har tapt de ni siste kampene hvor de har sluppet inn det første målet.

Newcastle er helt ute av form. De står med fire tap på rad. Det er den lengste tapsrekken til Rafael Benítez's i toppen serien som manager.

The Magpies har faktisk kun to ganger tidligere i Premier League-historien hatt lenger tapsstrekk. De tapte åtte kamper fra mars til mai i 2015, og de tapte seks kamper fra mars til april i 2014.

Newcastle har vært rett og slett elendige på bortebane de to siste sesongene, og de har kun én borteseier på de 17 siste forsøkene. Seieren kom mot Swansea i september. Statistikken viser tre uavgjorte og 13 tap.

Benítez har imidlertid en solid statistikk mot West Brom som manager. Han har nemlig vunnet samtlige syv kamper mot dem som manager, og målforskjellen i de kampene er 17-0.

West Brom-vikar Gary Megson vet ikke hvilke lag han kan stille med. Han har flere spillere som er usikre til denne kampen.

Chris Brunt måtte stå over kampen mot Tottenham sist, mens Nacer Chadli og James Morrison kan muligens være tilbake.

Newcastle-manager Rafael Benitez innrømmer før kampen at han vil gjøre endringer på laget.  Isaac Hayden er tilbake, mens Mikel Merino kan starte for første gang etter å ha vært skadet.

På bortebane har The Magpies tapt fire av de siste seks kampene. Den eneste seieren kom mot Swansea, men det er jo et lag nesten alle lagene i Premier League har valset over denne sesongen. West Brom er ikke i kjempeform, men den sterke uavgjortkampen på Wembley viste at de kan skape problemer for topplagene.

Jeg tror West Brom tar sin første seier siden august. Oddsen er 2,20, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt singeltips tirsdag 28. november:

West Bromwich Albion - Newcastle United 2,20 - 3,05 - 3,05 H

Total odds: 2,20