SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

PAOK kan avgjøre hjemme i Hellas

PAOK's Amr Warda, left, celebrates scoring his side's first goal during the Champions League playoffs, first leg, soccer match between Benfica and PAOK at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Aug. 21, 2018. (AP Photo/Armando Franca)

PAOK's Amr Warda, left, celebrates scoring his side's first goal during the Champions League playoffs, first leg, soccer match between Benfica and PAOK at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Aug. 21, 2018. (AP Photo/Armando Franca) Foto:

Av

Benfica maktet bare 1-1 hjemme mot PAOK og har et meget vanskelig utgangspunkt foran kveldens returoppgjør i Hellas.

DEL

Oddstips (Siste) Onsdagens langoddsprogram byr på tre avgjørende kamper i playoff til Champions League, fire kamper fra den andre runden av den engelske ligacupen og hengekampen mellom Jerv og Aalesund i OBOS-ligaen. I tillegg spilles det fire kamper i MLS natt til torsdag.

Oddstips: Forest kan lure Newcastle igjen

Oddstips: Aalesund slår tilbake i Grimstad

Oddstips: Watford-suksessen fortsetter i ligacupen

NB! Utrolige 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

PAOK Thessaloniki - Benfica H 2,55 (spillestopp kl 20.55)
Greske PAOK Thessaloniki tok seg enkelt av Basel i den andre kvalifiseringsrunden (2-1 hjemme og 3-0 borte). Så var det opp mot russiske Spartak Moskva i den tredje kvalifiseringsrunden. Vant hjemmemøtet med 3-2 og holdt Spartak til 0-0 i returmøtet i Moskva.

Klikk her for å levere dette tipset!

Fikk med seg et meget sterkt 1-1 resultat fra Lisboa forrige tirsdag og har gode sjanser til å ta seg til gruppespillet. Den hjemlige greske serien ble innledet sist helg og PAOK vant sin seriepremiere med 1-0 mot Asteras Tripolis.

Sjekk alle de nye Premier League-draktene her!

Benfica har vært en gjenganger i Europa i evigheter. Var direktekvalifisert til gruppespillet forrige sesong grunnet at de ble seriemester i sesongen 2016/17. Forrige sesong endte dog med andreplass bak Porto, og dermed måtte laget gå via kvalifisering. Kom inn i den tredje kvalifiseringsrunden der det ble 1-0 hjemme og 1-1 borte mot Fenerbache. Sju poeng på de tre første serierundene i den hjemlige ligaen.

Benfica må score mål i Hellas i kveld og de må score mer enn et for å avansere til gruppespillet. Det må de klare uten den meget viktige spissen Jonas (34 seriemål forrige sesong) da han er skadet for tiden.

Det er nok en viss U-fare i denne kampen. Tirsdag tok AEK Athen seg til gruppespillet i Champions League. I kveld tror vi de får følge av PAOK Thessaloniki. 2,55 i hjemmeodds blir vårt utvalgte spill.

Klikk her for å levere dette tipset!