SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

QPR sliter med formen

Ian Holloway og QPR har tapt de tre siste kampene.

Ian Holloway og QPR har tapt de tre siste kampene. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brentford har vunnet fire av de fem siste kampene mot QPR.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenteret traff blink med råtipset på uavgjort mellom Molde og Sarpsborg 08 til flotte 3,25 i odds (100 kroner i innsats). Vi bommet dessverre på dobbelttipset på Lazio og Villarreal. Begge lagene ledet til et stykke ut i andre omgang, men Lazio spilte 1–1 etter en scoring mot på overtid og Sevilla sny\udde kampen mot Villarreal i andre omgang og vant 3–2.

Det er et flott oddsprogram denne mandagen med kamper blant annet fra spansk La Liga, italiensk Serie A og engelsk Mesterskapserie. I tillegg er det også kamper fra nest øverste nivå i Tyskland, Frankrike og Italia. Det er også en del ishockeykamper fra russisk KHL tidlig på ettermiddagen, og natt til tirsdag ruller NHL videre ned flere kamper.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Queens Park Rangers – Brentford B

Engelsk, Mesterskapserie. Det virket som Ian Holloway hadde fått skik på QPR for noen uker siden da de slo topplagene Wolverhampton og Sheffield United hjemme på Loftus Road.

Men de tre siste ukene har vært en gedigen nedtur for QPR. Først fikk de bank av Nottingham Forest (0-4), deretter ble det 1–2 tap mot Aston Villa og i midtuken tapte de 0–2 mot et fremadstormende Derby-lag på Pride Park.

QPR innehar 16.-plassen på tabellen etter helgens kamper. De har 21 poeng så langt, men de er fortsatt ikke hektet av i kampen om en playoff-plass. Det er elleve poeng opp til Derby nå, så Ian Holloways menn må begynne å vinne igjen om de skal kile seg inn blant de seks beste lagene i ligaen.

Hjemme på Loftus Road har de vært brukbare. Statistikken viser 5-2-2, men kun to av de siste seks kampene har endt med seier. De har en vanskelig kamp foran seg mandag kveld, tror jeg.

Brentford fikk en elendig start på sesongen. De sto uten seier etter de åtte første kampene, men London-klubben har vist mye bra i oktober og november. Den siste uken har imidlertid vært et lite tilbakesteg.

Sist helg tapte de 0–2 borte mot Cardiff, som ligger på annenplass i Mesterskapsserien, og tirsdag måtte de ta til takke med ett poeng hjemme mot svake Burton.

Brentford var det beste laget mot Burton, men de var sørgelig ineffektive i den kampen.

Før mandagens kamp ligger Brentford på en 15. plass med 23 poeng. Det er ni poeng opp til playoff, men den luken kan de klare tette dersom de fortsetter den fine formen fra oktober.

På bortebane har Brentford 3-2-4 denne sesongen, hvor bare én av de fem siste på fremmed gress har endt med tap. Tidligere i høst møttes disse to lagene på Loftus Road i ligacupen, og da vant Brentford 4–1.

Brentford har hatt et godt tak på QPR de siste årene. I fjor høst vant Brentford 2–0 på bortebane mot QPR. Statistikken viser at de har vunnet fire av de fem siste kampene mot London-rivalen.

Holloway mangler Joel Lynch, Nedum Onuoha, Grant Hall, James Perch og Darnell Furlong til mandagens kamp.

Hos Brentford er Henrik Dalsgaard usikker. Alan Judge er i trening, men denne kampen kommer altfor tidlig.

Det ligger an til en jevn kamp på Loftus Road, men QPR har vist en nedadgående formkurve. Jeg tror et Brentford-lag som har hatt enb god statistikk mot London-rivalen stikker av med alle tre poengene i mandagens kamp. 2,25 i odds på borteseier er ok, og jeg smeller til med 100 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips mandag 27. november:

Queens Park Rangers – Brentford 2,55 – 3,35 – 2,25 B

Total odds: 2,25