SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ranieri trøbler på Boxing Day

Fulhams manager Claudio Ranierihar en dårlig statistikk på Boxing Day. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Fulhams manager Claudio Ranierihar en dårlig statistikk på Boxing Day. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Claudio Ranieri har ikke vunnet på Boxing Day på de seks siste forsøkene.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige 2. juledagsmeny:

Oddssingel Premier League: United stormer videre med Solskjær

Oddssingel Serie A: Napoli er et mareritt for Inter

Oddssingel Premier League: Arsenal elsker å spille på Boxing Day

Oddssingel Premier League: Salah og Liverpool vinner igjen

Oddssingel Premier League: Burnley kan skrelle mot et formsvakt Everton-lag

Tippekupongen: Herlig tippekupong på Boxing Day

Onsdag, 26. desember, er en herlig dag for oss som elsker fotball. I England så kalles denne dagen Boxing day. Det er det engelske begrepet for andre juledag. Ikke bare er det andre juledag, dette er en stor fotballdag for britene. Hele ni av ti kamper spilles i Premier League. I Championship spilles det full runde, og alle lagene skal i aksjon. Ved siden av dette, så spiller også SerieA full serierunde. Også her skal alle lagene i aksjon. 23. desember ble en fin dag for oss da tre av tre spill satt. Vi håper på nye fremganger i dag på langoddsen.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Fulham – Wolverhampton Wanderers 2,95 – 3,25 – 2,15 B (spillestopp kl. 1325)

Claudio Ranieri ble sett på som en frelser da han kom til Craven Cottage, men italieneren har ennå ikke klart å snu den negative trenden hos Fulham.

Og statistikken hans på Boxing Day tyder ikke på at motgangen skal snu mot Wolves. Ranieri har nemlig ikke vunnet en Premier League-kamp på Boxing Day på de seks siste forsøkene.

Sist helg spilte London-klubben 0–0 mot Newcastle på St James’ Park. Det var første gangen Fulham klarte å holde nullen på 21 kamper i Premier League (!), men laget ligger fortsatt på bunn i Premier League med ti poeng. De har nå fire poeng opp til Cardiff som innehar den første plassen over nedrykksstreken.

Formen er svak. De står uten seier i de fem siste Premier League-kampene. 3-2-seieren mot Southampton tilbake i november er den eneste seieren i Premier League på de 15 siste kampene.

The Cottagers ble den første nyopprykkede klubben som svidde av 100 millioner pund i sommer, men forsterkningene har rett og slett ikke levert. Statistikken er brutal. Fulham har sluppet inn 42 mål, og de har kun scoret 16 ganger. De har uten sidestykke den dårligste målforskjellen i ligaen.

På hjemmebane har de tapt fire av de siste åtte ligakampene denne sesongen.

Wolves, som rykket opp til Premier League sammen med Fulham før denne sesongen, har fått en helt annen start på livet i den engelske toppdivisjonen. Ulvene tapte hjemme mot ligaleder Liverpool på fredag, men før den kampen hadde de tre seire på rad. Wolves ligger på tiendeplass, og jeg tror de har gode muligheter til å komme tilbake på vinnersporet i London.

Wolves har skaffet seg en 13 poengs luke ned til lagene i nedrykkssonen, ja, de er faktisk like nær en Champions League-plass som de er nedrykksstreken. Det til tross for at Molineux-laget var gjennom en tøff periode i høst med seks tap på rad.

Det er ikke bare på Molineux ulvene tar poeng. På bortebane har de vunnet tre av de siste syv Premier League-kampene. De har faktisk kun tapt tre bortekamper hele sesongen.

De har tatt poeng borte på både Old Trafford og på Emirates. Det er sterkt av et nyopprykket lag.

Fulham håper at Ryan Sessegnon kan spille på Boxing Day. Han har vært ute i to kamper. Midtbanespilleren Frank Anguissa er fortsatt skadet, og er ikke ventet tilbake på banen før over nyttår, ifølge manager Claudio Ranieri.

Wolves må nok en gang klare seg uten spissen Diogo Jota, som også gikk glipp av hjemmekampen mot Liverpool.

Gjestene har en bra statistikk mot Fulham. De har vunnet fem av de siste syv kampene mot dem.

Med tanke på formen de o lagene viser, tyder alt på at denne kampen ender med borteseier. Fulham har kun vunnet én av de ti siste kampene mot Wolves i alle turneringer, og jeg tror ikke de klarer å pynte på den statistikken i onsdagens kamp.

Samtidig har Wolves aldri vunnet på Craven Cottage i Premier League. Fasiten viser to uavgjorte og to tap, og de har tapt begge de to siste kampene her.

Men: Wolverhampton Wanderers har bare tapt én av de siste syv kampene i London. Tapet kom mot nettopp Fulham tilbake i mars 2012. Den gangen tapte de hele 0–5. Jeg tror de får revansje på 2. juledag. Wolves viser best form av disse lagene, og 2,15 i odds på bortelaget er spillbart.   

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken