SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Satser på to hjemmelag

Luiz Otavio of Brazil's Chapecoense, left, celebrates with teammate Wellington Paulista after scoring against Colombia's Atletico Nacional, during a Recopa Sudamericana first leg final soccer match in Chapeco, Brazil, Tuesday, April 4, 2017. (AP Photo/Andre Penner)

Luiz Otavio of Brazil's Chapecoense, left, celebrates with teammate Wellington Paulista after scoring against Colombia's Atletico Nacional, during a Recopa Sudamericana first leg final soccer match in Chapeco, Brazil, Tuesday, April 4, 2017. (AP Photo/Andre Penner) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I dag spiller vi en dobbel fra Brasil.

DEL

Oddstips (Siste) Det er et innholdsrikt oddsprogram denne torsdagen. Det spilles blant annet ishockey i både den norske og svenske eliteserien, i tillegg er det full runde i tysk Bundesliga i håndball. For de fotballinteresserte er det lite å spille på, men det finnes noen kamper fra brasiliansk Serie A.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Chapecoense SC – Vitória H

Brasiliansk, Serie A. Chapecoense viser glimrende hjemmeform. De har kun tapt én av de siste fem kampene foran egne fans.

2-0-seieren på hjemmebane mot Santos mandag sikret at laget spiller i den brasilianske toppserien også neste sesong. Det har vært et blytungt år for Chapecoense som har måtte bygge opp et nytt lag etter flystyrten i Colombia i fjor.

Lagets fjerde manager denne sesongen, Gilson Kleina, har gjort en god jobb etter at han kom inn, og han har snudd motgangen og reddet klubben fra nedrykk. Chapecoense er åtte poeng over Sport Recife som er under nedrykksstreken når fire kamper gjenstår.

Nå jakter de en plass i Copa Sudamericana neste sesong.

Chapecoense har seks kamper på rad uten tap, så selvtilliten er god før hjemmekampen mot Vitoria.

Vitoria på sin side er i trøbbel. De balanserer på nedrykksstreken. Før torsdagens kamp ligger de tre poeng over Sport Recife som er under nedrykksstreken.

Vitoria er ubeseiret i de fire siste kampene, men tre av dem har endt uavgjort. Det er ikke godt nok om de skal sikre seg spill i den brasilianske toppdivisjonen også neste sesong. Den eneste grunnen til at de har klart å holde seg over nedrykksstreken er at lagene bak dem på tabellen er i elendig form.

Vitoria har imponert i de tre siste kampene. De slo Palmeiras 3-1, og de har også tatt poeng mot Vasco og Gremio. Det tyder på at torsdagens kamp kan bli jevn.

Nathan Pelae og Osman Junior er de eneste som er ute hos vertene. Vitoria mangler stopperen Kanu som er suspendert. Det er også midtbanespilleren Fillipe Soutto. Det er usikkert om Caique Sa spiller, mens Fernando Miguel og Willian Farias mdefinitivt er ute.

Chapecoense vant 2–1 mot Vitoria 2–1 tidligere denne sesongen, og jeg tror de tar en ny seier på hjemmebane. De burde være toppmotiverte siden de kan ta en plass i Copa Sudamericana neste sesong. Jeg går for H ttil 1,82 i odds. Denne kan ikke spilles som singel, så jeg bruker den i en dobbel.

Bahia – Santos H

Brasiliansk, Serie A. Bahia ligger på niendeplass i Serie A før torsdagens kamper, og de jakter en plass i Copa Libertadores neste sesong. Det er foreløpig ikke avklart hvor mange plasser Brasil får i Copa Libertadores, men kommer man blant de seks beste er man garantert en plass i den gjeveste klubbturneringen i Sør-Amerika.

Men: Det kan bli så mange som ni lag fra Brasil som får en plass i turneringen, avhengig av hvem som vinner turneringen denne sesongen og hvor Copa Sudamericana-mesterne Cruzeiro ender i Serie A.

Det eneste Bahia kan gjøre nå er å plukke så mange poeng som overhodet mulig, og det har de gjort til gagns. Bahia har nemlig kun tapt én av de siste ti kampene denne sesongen.

Bahia-trener Paulo César Carpegiani har gjort en fantastisk jobb etter at han overtok laget. Laget har i snitt tatt 1,75 poeng i de åtte kampene han har vært sjef. Selvtilliten er på topp hos spillerne etter fem kamper på rad uten tap.

Santos på sin side opplever en formsvikt etter at klubben overraskende valgte å sparke trener Levir Culpi. De har nå tre tap på de fire siste kampene. Trenersparkingen kom på et merkelig tidspunkt.

Til tross for en svak periode, ligger Santos fortsatt på fjerdeplass med 56 poeng. De er kun to poeng bak Gremio som innehar annenplassen.

Vikartrener Elano debuterte med 3-1-seier mot Atlético Mineiro, men i de to siste kampene har det blitt hjemmetap mot Vasco og bortetap mot Chapecoense. De må snu motgangen om de skal holde fast på Copa Libertadores-plassen.

Bahias venstreback Pablo Armero er ute sammen med Edson og Lucas Fonseca. Santos må klare seg uten Bruno Henrique, Leo Cittadini, Gustavo Henrique og Vitor Bueno som alle er skadet.

Santos har spilt svakt i de siste kampene, men Bahia viser kjempeform. Jeg må backe Bahia i denne kampen. Oddsen er 2,00. Denne brukes i en fin dobbel.

Torsdagens dobbelttips er Chapecoense SC + Bahia. Denne kombinasjonen belønnes med 2,64 i odds. Innsatsen er 100 kroner og spillestopp er klokken 2255.

Her er vårt dobbelttips torsdag 16. november:

Chapecoense SC – Vitória 1,82 – 3,05 – 3,50 H

Bahia – Santos 2,00 – 2,95 – 3,10 H

Total odds: 3,64