SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sheffield United har los på Premier League

Hull City's Geovanni, right, competes for the ball with Sheffield United's Billy Sharp during their fifth round English FA Cup soccer match at Bramall Lane stadium, Sheffield, England, Saturday, Feb. 14, 2009. (AP Photo/Simon Dawson)**NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE (FAPL) LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL info@football-datco.com FOR DETAILS **

Hull City's Geovanni, right, competes for the ball with Sheffield United's Billy Sharp during their fifth round English FA Cup soccer match at Bramall Lane stadium, Sheffield, England, Saturday, Feb. 14, 2009. (AP Photo/Simon Dawson)**NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE (FAPL) LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL info@football-datco.com FOR DETAILS ** Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sheffield United sikter mot Premier League.

DEL

Oddstips (Siste) Landslagspausen er over, og det er endelig kamper fra de største ligaene i Euroipa på oddsprogrammet igjen. Fredagens meny består blant annet av kamper fra tysk 1. Bundesliga, fransk Ligue 1, spansk La Liga og den engelske Mesterskapserien.

Lørdagskupongen: United plettfrie hjemme

Lørdagsens råtips: Spurs-stjernen scorer alltid i Nord-London-derbyene

Midtukekupongen: Skal det snu for Dortmund?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Burton Albion - Sheffield United B

Engelsk, Mesterskapserie. Sheffield United vil klatre til topps i Mesterskapserien hvis de tar tre poeng i fredagens kamp mot nedrykkstruede Burton.

Laget fra stålbyen har tatt Mesterskapserien med storm etter opprykket, og desto lenger de klarer å henge med i opprykkskampen, jo større tro får de på at de vil klare et sensasjonelt opprykk.

Burton overlevde så vidt sist sesong. De havnet ett poeng foran Blackburn som måtte ta den tunge veien ned i League One. 

The Brewers har også fått en blytung start på denne sesongen. Etter seks kamper på rad uten seier, vant de 1-0 mot Millwall i forrige serierunde. Det var en kjærkommen seier som gjorde at de klatret over nedrykksstreken. Før helgens kamper ligger de ett poeng foran Birmingham som er på nedrykksplass.

At Burton overlevde sist sesong skyldtes hovedsaklig at de tok greit med poeng på hjemmebane, men det har ikke vært tilfelle denne sesongen. Hjemmestatistikken viser svake 2-1-5 og 8-18 i målforskjell. .

De har tapt de siste fire hjemmekampene i ligaen, og de har sluppet inn fire mål i tre av dem. Bare Sunderland har en dårligere hjemmestatistikk enn Burton på nest øverste nivå i England.

Sjekk midtukekupongen her:

Skal det snu for Dortmund? 

Sheffield United på sin side har vært fantastiske på hjemmebane, hvor de står med 7-0-1 og 14-4 i målforskjell. Bortestatistikken er ikke like avskrekkende. De står med fire seire og fire tap så langt på fremmed gress.

Formen er likevel bra. De har vunnet seks av de åtte siste kampene, og de har slått tilbake etter hvert tap denne sesongen og vunnet den påfølgende kampen. Det er en god egenskap.

Med et Burton-lag som virker strippet for selvtillit foran egne fans, virker det mest interessant å gå for en Sheffield United-seier. Laget fra stålbyen har flere spillere som kan avgjøre denne kampen. Leon Clarke har i en alder av 32 år virkelig funnet scoringsformen. Han scoret alle fire målene da The Blades banket Hull i forrige serierunde. Dermed er han nå oppe i åtte scoringer på 13 kamper. Sheffield United har også Billy Shap offensivt. Han har seks mål så langt.

Burton er ubeseiret i de fire siste kampene mot Sheffield United. Lagene har møtt hverandre fem ganger siden 2011. Laget fra stålbyen sin eneste seier kom på Pirelli Stadium i 2011. Jeg tror de vinner igjen fredag kveld.

Oddsen på borteseier er 1,85, og jeg klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er fredag klokken 2040.

Her er vårt singeltips fredag 17. november:

Burton Albion - Sheffield United 3,50 - 3,25 - 1,85 B

Total odds: 1,85