SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Skaderammet Solskjær-lag får trøbbel i Paris

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer, right, greets Paris Saint Germain's coach Thomas Tuchel, just before the start of the Champions League round of 16 soccer match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 12,2019.(AP Photo/Dave Thompson)

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer, right, greets Paris Saint Germain's coach Thomas Tuchel, just before the start of the Champions League round of 16 soccer match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 12,2019.(AP Photo/Dave Thompson) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United står foran en umulig oppgave borte mot PSG i kveldens Champions League-retur

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Midtukekupongen: PSG - Manchester United på midtukekupongen

Oddssingel Champions League: Denne karen kan senke Roma i kveld

Oddssingel Champions League: Kylian Mbappè lar seg ikke stoppe

Oddssingel Champions League: En umulig oppgave for Solskjær

Oddsdobbel håndball: Håndball-dobbel til nesten fem ganger innsatsen

Onsdagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Champions League-oppgjøret mellom Paris Saint-Germain og Manchester United. I tillegg skal Porto ta imot Roma. Ellers er det stort sett håndball som dominerer på langoddsprogrammet. Det spilles seks kamper i Eliteserien for menn, og tre kamper i Eliteserien for kvinner. På hockeyfronten er det full runde i Hockeyallsvenskan og natt til torsdag spilles det fire kamper i NHL.

Supertreffere tirsdag 
Det ble skikkelig bonanza for våre tips til tirsdagens to kamper i Champions League. I kampen Real Madrid - Ajax lanserte vi B på spesialobjektet "uavgjort tilbakebetales" til herlige 3,60 i odds. Og i kampen Borussia Dortmund - Tottenham lanserte vi B til flotte 3,45 i odds.

NB! Onsdag er det ca 199 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Paris Saint-Germain - Manchester United pause/fulltid dobbel H/H - 2,05 (spillestopp kl 20.55)

PSG var best i det meste og vant meget fortjent 2-0 på Old Trafford i det første møtet. Har i etterkant av den kampen vunnet samtlige fem kamper hjemme i Frankrike, fire av dem har vært seriekamper. 79-15 i målforskjell og 23-2-1 på de 26 første seriekampene og har sytten poengs margin ned til Lille på 2. plass. Neymar var ikke med på Old Trafford og er fortsatt ute med skade. Heller ikke den belgiske landslagsbacken Thomas Meunier var med sist og også han er fortsatt på skadelisten.Edinson Cavani er dog tilbake i trening, så får vi se om han spiller i kveld eller ikke. PSG står forøvrig med 14-0-0 på sine hjemmekamper i Ligue 1 denne sesongen og formidable 50-5 i målforskjell.

Se alle sesongens nye PSG-drakter her!

Manchester United har levert knallsterke 10-2-0 på de 12 første seriekampene under Ole Gunnar Solskjærs ledelse og United har tatt seg opp på 4. plass på tabellen. Har ett poeng ned til Arsenal på 5. plass og to poeng ned til Chelsea på 6. plass, men Chelsea har en kamp mindre spilt. Søndag førstkommende venter bortekamp mot Arsenal i Premier League. Paul Pogba ble utvist i det første møtet og han må sone karantene onsdag kveld. Solskjær har ellers en drøss med skader i sitt mannskap. Juan Mata. Ander Herrera, Jesse Lingard, Nejaman Matic, Antonio Valencia, Phil Jones og Matteo Darmian er aller uaktuelle. Det betyr at akademispillerne Brandon Williams, Mason Greenwood, Tahith Chong, Angel Gomes og James Garner alle er med i troppen til Paris.

Her er alle sesongens Manchester United-drakter!

Paris Saint-Germain viste seg overlegen på Old Trafford, og er normalt enda sterkere hjemme. Manchester United er enda mer svekket til kveldens bortekamp. Hele den sentrale midtbanen fra første kamp (Matic, Pogba og Herrera) er borte fra den kampen. PSG har intet seriespill som forstyrrer og selv om de leder 2-0 fra den første kampen, kommer de ikke til å slippe seg ned i kveld. 1,44 i hjemmeodds er som det må være. Vi hever risikoen litt og spiller PSG til å lede til pause og vinne til slutt. Pause/fulltid dobbelen H/H betales med 2,05 i odds og det er helt grei odds.

Klikk her for å levere dette spillet