SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sociedad nekter å tape

Real Sociedad-spillerne har ennå ikke tapt i 2019. (AP Photo/Paul White)

Real Sociedad-spillerne har ennå ikke tapt i 2019. (AP Photo/Paul White) Foto:

Av

Real Sociedad er ubeseiret i ni kamper på rad. Vi tror heller ikke at Eusebio og Girona klarer å påføre baskerne sitt første tap i 2019.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddsingel La Liga: Eusebio får tøft møte med gameklubben

Oddssingel Championship: Nottingham Forest har ikke gitt opp

Oddsdobbel: Ståle Solbakken og FCK feier Vendsyssel av banen

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på et meget viktig oppgjør mellom Nottingham Forest og Derby i playoffkampen i Championship, og i Bundesliga er det viktig oppgjør mellom RB Leipzig og Hoffenheim. I Liga er det også kamp og i den danske superligaen skal FC København ta tilbake serieledelsen når de får besøk av svakt plasserte Vendsyssel. Ellers er det kamper fra Tyrkia, Irland og Portugal. I NHL spilles det seks kamper natt til tirsdag.

NB! 179 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Girona – Real Sociedad 2,20 – 3,00 – 2,87 U (spillestopp kl. 2055)

Girona vaker like over nedrykksstreken i La Liga, selv om de overraskende slo Real Madrid på Bernabeu søndag for en drøy uke siden.

De ligger fortsatt bare fire poeng foran Villarreal som er på nedrykksplass. Med tre poeng i mandagens kamp vil katalanerne klatre opp til 13.-pass på tabellen.

For Girona-trener Eusebio er mandagens kamp spesiell. Han håper å slå klubben hvor han fikk sparken sist sesong, og jeg tror han kan klare det.

Girona lå virkelig svett an før forrige helg kamp mot Real Madrid. De sto med seks tap i alle turneringer før bortekampen på Bernabeu, mot Real som var formlaget i La Liga i 2019.

Gironas 2-1-seier mot gigantene fra Madrid var et skikkelig fotballfolk. De lå under 0–1 etter første omgang, mensnudde kampen i annen omgang med to scoringer av Cristhian Stuani og Portu. De har fortsatt en jobb å gjøre for å beholde plassen i La Liga for tredje sesongen på rad.

Dersom de skal klare det, så må de gjøre noe med hjemmeformen. De står uten seier i de seks siste hjemmekampene sine. Den siste hjemmeseieren kom mot Rayo Vallecano 27. oktober! Det begynner å bli en stund siden.

Girona har en sterk statistikk hjemme mot Real Sociedad. De har faktisk aldri tapt hjemme i Catalonia. Fasiten viser én seier og to uavgjorte mot baskerne på Estadio Montivili. Men de får ingen enkel oppgave mot et formsterkt Real Sociedad

Baskerne har virkelig fått en opptur etter at Imanol tok over. He erstattet nåværende Girona-trener Eusebio som sjef i La Real som vikar forrige sesong. Han gjorde en god innsatsen, men imponerte ikke tilstrekkelig til å få jobben permanent i sommer. Klubben ansatte i stedet Asier Garitano, men svake resultater gjorde at Garitano fikk fyken og Imanol fikk sjansen igjen. Sociedad har levert sterke resulter med 47-åringen som trener. De står uten tap i de ni kampene han har vært Sociedad-trener.

Jeg tror de vil være i stand til å forlenge den ubeseirede rekken med kamper mandag. Girona har for oss tippere vært vanskelig å bi kloke på denne sesongen. De har vært ustabile. De har spilt uavgjort borte mot Barcelona, vunnet mot Real Madrid og spit uavgjort hjemme mot Atlético Madrid, men de har også tapt på hjemmebane mot antatt svakere motstandere. I den siste hjemmekampen tapte de mot bunnlaget Huesca, og hjemmeformen har vært dårlig over lang tid.

Katalanerne har kun vunnet to av de siste 17 hjemmekampene i La Liga. Derfor er det vanskelig å gi hjemmelaget tillit i denne matchen. Sociedad på sin side har vært et av a Ligas beste bortelag denne sesongen. Bare Real Madrid og Barcelona har tatt flere poeng på bortebane enn dem denne sesongen.

Jeg tror Sociedad klarer å forlenge rekken av ubeseirede kamper i 2019. Girona trenger poeng, og de vil antakeligvis gi baskerne hard kamp, men jeg tror denne kampen ender uavgjort. To av de tre siste kampene mellom disse lagene i Baskerland har endt med poengdeling, og jeg tror også mandagens kamp ender uten en vinner. Odden på U er 3,00. Det er spillbart, mener jeg.

Klikk her for å levere dette spillet