SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stamford Bridge er Spurs marerittbane

Tottenham Hotspur og Harry Kane har en elendig statistikk på Stamford Bridge.  (Martin Rickett/PA via AP)

Tottenham Hotspur og Harry Kane har en elendig statistikk på Stamford Bridge. (Martin Rickett/PA via AP) Foto:

Av

Spurs har kun vunnet én av de siste 26 Premier League-kampene på Stamford Bridge.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Midtukekupongen: West Ham er ikke sjanseløse mot Manchester City

Oddssingel Premier League: 3,65 i odds på Liverpool-seier

Oddssingel Premier League: Mané betyr trøbbel for Watford

Oddssingel Premier League: Solskjær får trøbbel i kveld

Oddssingel ski-VM: Bolshunov blir ikke lett å skubbe seg på

Oddssingel Premier League: Stamford Bridge er Spurs marerittbane

V4 BergsåkerVi jakter ny lunsjsuksess

For et herlig langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. Høydepunktene står i kø. Det er seks kamper fra Premier League, og fem av kampene involverer de seks topplagene. Det spilles også en svært interessant semifinale i Copa del Rey mellom Real Madrid og Barcelona. Den første kampen mellom de spanske gigantene endte 1–1. Onsdag kveld skal det avgjøres hvilke av lagene som går til finalen. Det er også full serierunde i eliteserien i håndball for herrer og kvinner, og det er en rekke ishockeykamper fra forskjellige ligaer. Og i Seefeld er det klart for 15 km intervallstart for menn, mens Maren Lundby er storfavoritt til å ta gullet i hopp normal bakke for kvinner.

NB! 179 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Chelsea – Tottenham 2,30 – 3,15 – 2,75 U (spillestopp kl. 2055)

Chelsea spilte en bra kamp mot Manchester City i søndagens ligacupfinale, men de tapte i straffesparkkonkurransen. Det var enorm fremgang spillemessig for London-klubben som tapte 0–6 mot City i ligaen for drøye to uker siden.

Det var likevel en absurdsituasjon i kampen som overskyggen den sportslige prestasjonen.

Mot slutten av ekstraomgangene ønsket Chelsea-manager Maurizio Sarri å bytte inn Willy Caballero. Den argentinske keeperen har rykte på seg for å være en av de beste på å redde straffespark. Keeperen som var på banen, Kepa Arrizabalaga, ville imidlertid ikke forlate banen. Nå er den unge spanjolen bøtelagt av klubben. Spørsmålet er om han sitter på benken i onsdagens kamp mot Tottenham.

Se alle sesongens Chelsea-drakter her!

Selv om Chelsea leverte en god prestasjon mot Manchester City, så er det ingen tvil om at Sarri sin jobb henger i en tynn tråd. The Blues har tapt tre av de fire siste Premier League-kampene, og de har falt ned til sjetteplass på tabellen. Det er likevel måten tapene har kommet på som har vært problemet.

På bortebane har London-klubben sluppet inn tolv mål på de tre siste ligakampene, men hjemme på Stamford Bridge har de vært sterke. De har kun tapt én av 13 hjemmekamper i ligaen denne sesongen. Leicester er det eneste laget som har reist fra «Broen» med tre poeng denne sesongen.

Det forrige laget som vant mot Chelsea på Stamford Bridge var onsdagens motstander, Tottenham. Spurs slo Chelsea 3–1 på Stamford Bridge sist sesong. Det var Spurs første borteseier mot Chelsea i Premier League, og det var den første borteseier i toppdivisjonen siden 1990.

Tottenham har levert sterke resultater på bortebane denne sesongen. De gikk på et litt overraskende 1-2-tap mot Burnley lørdag, men de har vunnet imponerende elleve av 13 bortekamper denne sesongen og har scoret 31 mål.

Tapet på lørdag gjør at de antakeligvis kan glemme ligatittelen denne sesongen. Nå ligger Mauricio Pochettino sine menn fem poeng bak Manchester City på annenplass og seks poeng bak serieleder Liverpool.

Se alle sesongens Tottenham-drakter her!

Det vgår an å håpe på en del scoringer i London-derbyet. Harry Kane er tilbake på banen raskere enn ventet og scoret mot Burnley i lørdagens kamp. Den engelske landslagsspissen har scoret 15 Premier League-mål denne sesongen, og ti av dem har kommet i hans 13 vbortekamper. Han kan fort tegne seg på scoringslisten i onsdagens byderby.

Chelsea og Tottenham har vært involvert i flere målrike kamper. Det har vært scoret minst tre mål i syv av de siste ni byderbyene mellom Chelsea og Tottenham. Det er også verdt å merke seg at gjestene har scoret to mål eller mer i seks av de siste åtte bortekampene i ligaen.

Denne kampen er veldig viktig både for Chelsea og Tottenham. Begge lagene jakter en plass i neste åsesongens Champions League når det gjenstår elleve kamper av sesongen. Totteham er nærmere de to lagene i toppen enn de tre lagene som jager dem, og jeg tror Spurs kan være greit fornøyd med ett poeng i onsdagens byderby.

Jeg tror denne matchen blir jevnspilt. Det er vanskelig å plukke ut en vinner, og statistikken taler iallfall ikke til Spurs fordel. Jeg mener det er sannsynlig at denne matchen ender med poengdeling. Uavgjort gir finfine 3,15 i odds. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet