SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tøff bortekamp for Solskjær & Co

Manchester, England 20190212.
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær gir beskjed til sine spillere fra sidelinjen under mesterligaens åttedelsfinale mot Paris Saint-Germain på Old Trafford. Manchester United tapte kampen mot PSG med 0-2.
Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Manchester, England 20190212. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær gir beskjed til sine spillere fra sidelinjen under mesterligaens åttedelsfinale mot Paris Saint-Germain på Old Trafford. Manchester United tapte kampen mot PSG med 0-2. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Manchester United har gedigne skadeproblemer og kan ryke på sitt første Premier League-tap under Ole Gunnar Solskjær i kveld.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Midtukekupongen: West Ham er ikke sjanseløse mot Manchester City

Oddssingel Premier League: 3,65 i odds på Liverpool-seier

Oddssingel Premier League: Mané betyr trøbbel for Watford

Oddssingel Premier League: Solskjær får trøbbel i kveld

Oddssingel ski-VM: Bolshunov blir ikke lett å skubbe seg på

Oddssingel Premier League: Stamford Bridge er Spurs marerittbane

V4 BergsåkerVi jakter ny lunsjsuksess

For et herlig langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. Høydepunktene står i kø. Det er seks kamper fra Premier League, og fem av kampene involverer de seks topplagene. Det spilles også en svært interessant semifinale i Copa del Rey mellom Real Madrid og Barcelona. Den første kampen mellom de spanske gigantene endte 1–1. Onsdag kveld skal det avgjøres hvilke av lagene som går til finalen. Det er også full serierunde i eliteserien i håndball for herrer og kvinner, og det er en rekke ishockeykamper fra forskjellige ligaer. Og i Seefeld er det klart for 15 km intervallstart for menn, mens Maren Lundby er storfavoritt til å ta gullet i hopp normal bakke for kvinner.

NB! 179 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Crystal Palace - Manchester United H 2,80 (spillestopp kl 20.40)

Motstanden har ikke vært den aller tøffeste, men uansett har Palace tatt åtte poeng på de fire siste seriekampene og kommet seg litt klar av nedrykksstreken. Overbevisende 4-1 seier borte mot Leicester lørdag kveld og Palace ligger dermed på 13. plass med 30 poeng og har seks poeng ned til Southampton under streken. Moderate 3-4-6 på 13 spilte hjemmekamper. Mamadou Sakho måtte ut med skade mot Leicester og rekker ikke onsdagens kamp.

Se den tøffe bortedrakten til Manchester United her!

Manchester United måtte bytte tre mann i løpet av første omgang i storkampen hjemme mot Liverpool søndag, men stod bra opp og tok et fortjent poeng. Mistet dog 4. plassen til Arsenal, men er kun ett poeng bak. Råsterke 8-2-0 på de ti første seriekampene under Ole Gunnar Solskjær. Totalt 8-2-4 på bortebane, men de fem siste er alle vunnet med sterke 12-1 i målforskjell. Ander Herrera, Anthony Martial, Jesse Lingard, Juan Mata, Phil Jones og Nemanja Matic er bekreftet ute til kampen. Marcus Rashford er usikker, mens Matteo Darmain og Antonio Valencia fra tidligere fortsatt er ute med skader.

Crystal Palace har fortsatt tilgode å slå Manchester United på 19 forsøk i Premier League, det er faktisk rekord i Premier League på antall kamper der ett lag ikke har slått ett annet. 0-2-4 på de seks siste tilsvarende på Selhurst Park og ettmålsseier til United i tre av de fire siste.

Crystal Palace har sett klart forbedret ut i det siste og kan ta sin første Premier League-seier noensinne mot Manchester United i kveld. 2,80 på hjemmeseier er kanskje litt under det vi hadde forventet, men med det skademarerittet Manchester United opplever, så kan man kanskje ikke forvente mer. Uansett blir hjemmeseier vårt spill i kveld.

Klikk her for å levere dette spillet