SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Valencia har gjenoppstått

Real Madrid's Toni Kroos, left, vies for the ball with Valencia's Rodrigo Moreno during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)

Real Madrid's Toni Kroos, left, vies for the ball with Valencia's Rodrigo Moreno during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) Foto:

Av

Valencia er ubeseiret etter elleve serierunder.

DEL

Oddstips (Siste) Søndagens oddsprogram byr spenning i den nest siste serierunden i eliteserien, i tillegg er det én kamp fra engelsk Premier League mellom Watford og West Ham og det er full rulle i italiensk Serie A.

Søndagskupongen: Kan Brann overgå seg selv?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Espanyol - Valencia B

Spansk, La Liga. Valencia har gjenoppstått som topplag i La Liga etter to elendige sesonger. Trener Marcelino får skryt for jobben han har gjort med å løfte opp klubben, og han har denne sesongen vist at han er en av de mest talentfulle trenerne i europeisk fotball. 

Valencia har fortsatt til gode å tape denne sesongen. De er sammen med Barcelona det eneste laget i La Liga som er ubeseiret etter elleve serierunder.

Laget har tre seire og to uavgjorte på bortebane denne sesongen, og ligger helt oppe på andreplass i La Liga med 27 poeng. De er fire poeng foran Real Madrid, og fire poeng bak serieleder Barcelona.

Valencia har syv serire på rad før bortekampen i Barcelona mot Espanyol, og på Mestalla har fansen begynt å snakke om at laget kan kjempe om ligatittelen denne sesongen. Det er ikke så latterlig som det kanskje kan høres ut. Valencia spiller ikke i Europa denne sesongen og de kan konsentere seg fullt og helt om La Liga. Det gjør at de kan utfordre Barcelona og Real Madrid om tittelen, tror jeg.

Sjekk vårt forslag til søndagskupong:

Kan Brann overgå seg selv? 

De har også spilt bra i kampene mot storklubbene denne sesongen. Valencia klarte 2-2 på bortebane mot Real Madrid i starten av sesongen, og de spilte 0-0 mot Atletico Madrid hjemme på Mestalla. Neste helg venter en tøff utfordring når Barcelona kommer til Mestalla.

Men først må de vinne mot det andre laget fra Barcelona, Espanyol.

Lillebror i den katalonske hovedstaden har vist gode takter defensivt denne sesongen, men offensivt har de ikke fått det til å fungere. De har kun scoret ni mål på elleve kamper. Det gir et snitt på 0,82 mål per kamp, og er det dårligste snittet utenom de fire lagene i bunnen av tabellen.

De har likevel tatt ti poeng på de fire siste hjemmekampene, men de har foreløpig ikke møtt noen av topp seks-lagene i La Liga på RCDE Stadium denne sesongen.

Valencia er i motsatt ende av skalaen. De har scoret 2,73 mål i snitt per kamp. Det er like mange som Barcelona. Los Che, som klubben kalles, har vist at de er i stand til å slå hvem som helst i La Liga denne sesongen, så jeg backer en borteseier i denne kampen.

Espanyols dårlige scoringsstatistikk skyldes delvis at de har møtt motstandere som har lagt seg bakpå, og da har ikke spillere som Pablo Piatti fått mye rom. Valencia vil antakeligvis være mer offensive, og det kan gi Espanyol større spillerom.  Uansett, så tror jeg ikke at Valencia har gjort leksen sin og vet hvordan de skal stoppe Espanyols kretaive spillere.

Samtidig har de egne spillere som kan avgjøre kamper på egenhånd. Rodrigo Moreno er i kjempeform. Han har scoret åtte mål på de ni siste kampene. 

Valencia har vunnet fire av de fem siste kampene mellom disse to klubbene. De slo Espanyol to ganger sist sesong, men endte likevel under dem på tabellen. 

Espanyol sliter mot nettopp Valencia. De har nemlig kun vunnet én av de siste syv kampene mot Valencia i La Liga.

Jeg tror på Valencia til 2,15 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestoppe er klokken 1610.

Her er vårt singeltips søndag 19. november:

Espanyol - Valencia 3,00 - 3,00 - 2,15 B

Total odds: 2,15