SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på Burnley

Newcastle United's Florian Lejeune, left, and Burnley's Ashley Barnes in an aerial challenge during the English Premier League soccer match Burnley versus Newcastle at Turf Moor, Burnley, England, Monday Oct. 30, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)

Newcastle United's Florian Lejeune, left, and Burnley's Ashley Barnes in an aerial challenge during the English Premier League soccer match Burnley versus Newcastle at Turf Moor, Burnley, England, Monday Oct. 30, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) Foto:

Av

Burnley fortsetter å imponere.

DEL

Oddstips (Siste) Etter en tilsynelatende uendelig landslagspause er Premier League tilbake på oddsprogrammet. Lørdagens oddsprogram er som vanlig spekket med kamper fra De britiske øyene. Det definitive høydepunktet er Nord-London-derbyet mellom Arsenal og Tottenham.

Lørdagens råtips. Spurs-stjernen scorer alltid i Nord-London-derbyene

Lørdagskupongen: United plettfrie hjemme

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Burnley - Swansea City H

Engelsk, Premier League.  Burnley har vært en av de store positive overraskelsene i Premier League denne sesongen. De har kun tapt én av de siste elleve kampene i alle turneringer.

Ryktene forteller at Sam Allardyce og Marco Silva har avvist Everton i jakten på ny manager, så oppmerksomheten kan enda en gang bli rettet mot Burnleys manager Sean Dyche. Det virker ikke som Dyche er typen som blir distrahert av rykteflommen, så jeg tror ikke spekulasjonene vil ha innvirkning på Burnleys resultater.

Det er ikke rart at Dyche-navn blir nevnt når større klubber jakter nye managere, for han har gjort en fantastisk jobb med Burnley. Dyche sørget for at laget rykket opp til Premier League igjen, og at de overlevde der sist sesong. Foran denne sesongen var det flere som snakket om at The Clarets kunne bli offer for «andresesong-syndromet». Men nedturen har latt vente på seg.

Før landslagspausen slo de Southampton 1-0 på bortebane, og det var lagets andre trepoenger på rad. Nå ligger de helt oppe på en syvendeplass med 19 poeng. De er kun tre poeng bak fjerdeplassen som gir Mesterligaspill neste sesong.

Burnley er ubeseiret i de fem siste kampene på Turf Moor i alle turneringer. 1-0-seieren mot Newcastle i forrige hjemmekamp brøt en rekke på tre kamper med poengdelinger. De bør ha gode muligheter til å ta sin andre hjemmeseier på rad mot et Swansea-lag som sliter.

Tom Heaton og Jonathan Walters er begge usikre til kampen mot Swansea. Dean Marney er definitivt ute.

Sjekk lørdagens råtips:

Spurs-stjernen scorer alltid i Nord-London-derbyene 

Swansea er i trøbbel. De ligger på nest sisteplass etter elleve serierunder. Crystal Palace, Everton og West Ham har allerede sparket managerne sine denne sesongen, og jeg blir ikke sjokkert om Paul Clement er neste Premier League-manager som står uten jobb. Clement har ledet waliserne i under tolv måneder, men The Swans har ikke vist den fremgangen klubbeierne hadde håpet på.

Swansea ligger på 19.-plass, men de har kun to poeng opp til trygg plass. På hjemmebane har waliserne vært en katastrofe. De står med én seier og fem tap hittil.

På bortebane har de heller ikke imponert, men statistikken er i alle fall bittelittegrann bedre. De har én seier, to uavgjorte og to tap.

Problemet er bare at formen er helt elendig. De har tapt seks av de syv siste kampene i alle turneringer, og de tapte fire kamper på rad før landslagspausen.

Det er imidlertid en statistikk som gir dem et ørlite håp. Den innbyrdes statistikken mellom lagene viser at Swansea har et solid overtak. Swansea har nemlig vunnet seks av de syv siste kampene mot Burnley.

Kyle Bartley er ute med skade, men Angel Rangel, Renato Sanches og Wilfried Bony er alle ventet tilbake til denne kampen.  Det vil forsterke dem. Men jeg er usikker på om de vil vinne likevel.

Jeg venter meg en kamp der begge lagene vil ligge kompakt defensivt, og ikke ta for stor risiko. Jeg tror ikke det blir mange mål på Turf Moor lørdag. Burnley vinner ofte 1-0, og jeg tror det kan være et bra tips her.  Jeg stolte på Burnley mot Southampton før landslagspausen, og det var lønnsomt. Nå stoler jeg på dem igjen.

Jeg går for Burnley-seier til 1,90 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 18. november:

Burnley - Swansea City 1,90 - 3,05 - 3,90 H

Total odds: 1,90