SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror Riiber tar Norges niende gull i ski-VM

Jarl Magnus Riiber etter sølvmedaljen på den kombinert lagsprinten søndag. Torsdag går han for gull.  (AP Photo/Matthias Schrader)

Jarl Magnus Riiber etter sølvmedaljen på den kombinert lagsprinten søndag. Torsdag går han for gull. (AP Photo/Matthias Schrader) Foto:

Av

Norge har tatt åtte gull i ski-VM hittil. Torsdag er det nye gull på gang. Jarl Magnus Riiber er storfavoritt i kombinert.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddsdobbel: Torsdagsdobbel til 11,38 i odds

Oddssingel ski-VM: Ny norsk gullfest i ski-VM

Torsdagens langoddsprogram byr på nye norske gullsjanser i Ski-VM. Både Jarl Magnus Riiber i kombinert og det norske stafettjentene er klare favoritter og det er duket for nok en meget spennende VM-dag. Ellers er det tre kamper i den norske eliteserien i ishockey, mens det er full runde i den svenske eliteserien. Så spilles det semifinaleretur i Copa del Rey mellom Valencia og Real Betis og det spilles cup i Nederland. I tillegg spilles det sju kamper i NHL natt til fredag.

NB! Fredag kan du vinne ca. 283 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Ski-VM kombinert - HS 109/10 km - Jarl Magnus Riiber tar gull? 1,65 (spillestopp kl 10.00)

De to første øvelsene i kombinert har begge gitt to norske sølv. Jan Schmid tok sølv på den første individuelle konkurransen, men Schmid og Jarl Magnus Riiber også sikret sølv på lagøvelsen.

Jarl Magnus Riiber fant aldri helt ut av hoppbakken i Innsbrück, men han har funnet seg mye bedre til rette i Seefeld. Han var kanongod i to treningshopp onsdag og hoppet hhv 106,5 meter og 110,5 meter i de to treningsomgangene har deltok i. Han var lengst i begge de omgangene og med tanke på den utviklingen Riiber har hatt i sporet denne sesongen, blir han meget lei å hanskes med dersom han også lykkes i hoppbakken i dag.

Eric Frenzel og Johannes Rydzek stod begge over treningsomgangene i går, men hopper Jarl Magnus Riiber i nærheten av det han gjorde i går, så er han soleklar gullfavoritt i dag.

Jarl Magnus Riiber jakter sitt første VM-gull i Seefeld i dag. 1,65 er oddsen på han tar gull. Det er ikke allverden, men blir uansett vårt utvalgte spill.

Klikk her for å levere dette spillet