I dag er det skjebnedag for Hafjell/Kvitfjell som framtidig VM-arrangør

Artikkelen er over 1 år gammel

I ettermiddag legger en arbeidsgruppe fram sin anbefaling om Hafjell/Kvitfjell eller Narvik bør bli Norges kandidat til å arrangere alpin-VM i 2027.

DEL

Offentliggjøringen av arbeidsgruppens rapport til styret og alpinkomiteen i Norges Skiforbund skjer åpent.

– I forbindelse med en så viktig avgjørelse og et stort engasjement langt ut over skifamilien, er det helt avgjørende at alle opplever dette åpent og ryddig. Ved å gjøre det på denne måten, får alle lik informasjon på samme tid, har skipresident Erik Røste tidligere uttalt.

Du kan følge møtet på Ullevål Meet Panorama direkte her på gd.no her fra klokken 17.00.

SPENNENDE: I dag legger en arbeidsgruppe fram sin anbefaling om Norges Skiforbund bør støtte Hafjell/Kvitfjell eller Narvik som arrangør av alpin-VM i 2027. Dette bildet er tatt i mars 2018 da Hafjell/Kvitfjell leverte sin søknad til skiforbundet.

SPENNENDE: I dag legger en arbeidsgruppe fram sin anbefaling om Norges Skiforbund bør støtte Hafjell/Kvitfjell eller Narvik som arrangør av alpin-VM i 2027. Dette bildet er tatt i mars 2018 da Hafjell/Kvitfjell leverte sin søknad til skiforbundet. Foto:

Den endelige avgjørelsen om hvem som blir VM-kandidat blir fattet mandag 19. november, altså om en uke, da tar forbundsstyret stilling til hvilken kandidat de skal støtte. Alpinkomiteen i Norges Skiforbund vil gi sin anbefaling til det samme møtet.

Les også: Norsk VM-søknad i alpint på vent

Et alpin-VM i Norge vil tidligst kunne finne sted i 2027. Det har sammenheng med at Trondheim gjør et nytt forsøk på å få ski-VM i nordiske grener i 2025. Til tross for at et mulig alpin-VM på norsk snø ligger mange år fram i tid, vil skiforbundet allerede nå utpeke sin kandidat.

Artikkeltags