Han slo ut med hendene flere ganger etter at han slapp seg inn i løypa igjen og kjørte rolig ned til mål.

Kjetil var bak med 11 og 19 hundredeler etter de to første mellomtidene, men så var det bråstopp for Vinstra-alpinisten.

Årsaken til at Jansrud stoppet opp er ikke kjent, men det kan ha vært noe galt med utstyret.

Trøblete for de norske

Aksel Lund Svindal kom seg trygt gjennom en islagt utforløype i italienske Bormio, men var ikke i nærheten av seierspallen. Rennet er ennå ikke ferdig, men Dominik Paris leder på hjemmebane.

Under enormt krevende forhold var det store sprik på fredagens resultatliste. Lite snø og mye is gjorde at fartskjørerne fikk en svært humpete tur ned mot mål.

Svindal hadde vært på Bormio-pallen i utfor tre ganger på rad, men årets utgave ble av det for røffe slaget. Veteranen var riktig nok bare seks hundredels sekund bak Paris ved første mellomtid. En dårlig inngang på en sving kostet litt, og med et markant kortere hopp enn konkurrentene tapte Svindal mye tid.
Etter fire mellomtider var han bak med over sekundet. I mål var 36-åringen distansert med 1,71 sekund, som foreløpig gir en 9.-plass. Det var tydelig at rennet var en kraftanstrengelse for Svindal, som de siste årene har slitt med kneproblemer.

Røynet på

Han så nesten litt lettet ut over å ha kommet helskinnet ned til målområdet. Svindal valgte å stå over torsdagens utfortrening.

Aleksander Aamodt Kilde tok en knusende seier i forrige utforrenn. Da slo han Max Franz med 86/100 sekund i Val Gardena, men i Bormio satt det ikke. 26-åringen tapte jevnt og trutt nedover traseen.
Han var i mål 1,46 bak Paris. Det holder til en foreløpig 8. plass.