Kirkerud er ny daglig leder i Hafjell-Kvitfjell Alpin AS

Ole Kristian Kirkerud er ny daglig leder i Hafjell Kvitfjell Alpint AS. Han tar over etter Svein Mundal som gir seg etter 25 år.

Ole Kristian Kirkerud er ny daglig leder i Hafjell Kvitfjell Alpint AS. Han tar over etter Svein Mundal som gir seg etter 25 år. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ole Kristian Kirkerud tar over stafettpinnen fra Svein Mundal og blir daglig leder i Hafjel- Kvitfjell Alpin AS fra 1. januar.

DEL

Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Kirkerud har god kjenskap til selskapet, som årlig arrangerer World Cup-rennene for menn i Kvitfjell og Europa cup for kvinner, fra tidligere. De siste årene har han vært styremedlem i selskapet, og under OL i 1994 var han portdommersjef og medlem i rennkomiteen.

Han har selv tidligere vært toppalpinist, og vært aktiv i alpinmiljøet de siste årene, både i klubb, krets og på nasjonalt nivå. Han var også leder for NM i alpint i Hafjell tidligere i år.

I pressemeldingen står det videre at Kirkerud gleder seg til å utvikle World Cup-arrangementene i Kvitfjell til et enda høyere nivå. Selskapet har som ambisjon å arrangere enda flere alpinrenn i regionen, samt å få et årlig World Cup-arrangement i tekniske disipliner til Hafjell.

Hafjell Kvitfjell Alpint AS

Hafjell Kvitfjell Alpint arrangerer årlig World Cup i Kvitfjell. Arrangementet har blitt en klassiker i utfor og Super-G.

I tillegg arrangeres årlige Europa Cup renn. Selskapet eies av Norges Skiforbund, Ringebu kommune, Øyer

kommune, Lillehammer kommune, Oppland fylkeskommune, Oppland skikrets, Hafjell Alpinsenter og Kvitfjell

Alpinanlegg.

Artikkeltags