Se Kristin (8) fra Lesja få besøk av Ole Gunnar Solskjær

  Kristin Evensen Torsgård fra Lesja møter Ole Gunnar Solskjær

  Av
  Artikkelen er over 2 år gammel
  DEL

  Da Kristin Evensen Torsgård fra Lesja på åtteårsdagen 16. juni, reiste til Molde sammen med mamma Anne, fikk begge seg en overraskelse de vil huske lenge. Mens moren var ute av bilen, kom plutselig fotballtreneren og tidligere Manchester United-spiller Ole Gunnar Solskjær bort til bilen og satte seg inn i førersetet.

  Med seg hadde han en konvolutt som han åpnet. Inni lå et hilsen som fortalte at Kristin er én av 33 unge gutter og jenter fra hele landet, som er valgt ut til delta i Drømmekampen, en tv-sendt fotballkamp mot to eliteseriespillere, i Oslo 27. oktober. Litt av en sesongavslutning, altså.

  Seansen ble filmet med skjult kamera, får GD opplyst.

  Drømmekampen er et samarbeid mellom TV-kanalen Eurosport og Norges Fotballforbund.

  - Ble du overrasket, Kristin?

  - Ja, sier åtteåringen når GD ringer henne opp.

  - Viisste du ingen ting om det som skulle skje?

  - Nei, sier hun beskjedent.

  Moren, Anne, legger til at foreldre og lagledere i vinter kunne sende inn kandidater.

  - I april ble vi ringt opp med beskjed om at Kristin var med videre til neste runde. Siden fikk vi beskjed om å reise til et møte i Molde 16. juni, uten at vi ante noe om uttaket. At Solskjær plutselig dukket opp med gullbilletten, var en overraskelse for både barn og foreldre, ler hun.

  - Hva tenkte du da Ole Gunnar Solskjær satte seg inn i bilen, Kristin?

  - Vet ikke. Jeg hadde jo håpet å vinne.

  - Fikk du sove natta etter den overraskende bursdagspresangen?

  - Litt, så.

  - Fortell om laget ditt?

  - Jeg spiller Lesja J 8. Vi er tre lag, og jeg er midtbanespiller. Begynte med fotball da jeg var seks år og etter at jeg hadde vært med og sett når storesøskena mine spilte kamp.

  - Hva skal du gjøre i sommer.

  - Jeg skal til Oslo på ferie, og så skal jeg være med på Fåbergturneringen (fotballturnering på Jorekstad i Lillehammer like før skolestart, red.anm.).

  Anne Evensen Torsgård sier det fine med Drømmekampen-konseptet er at de som får gullbilletten, ikke trenger være de beste på banen.

  - Arrangøren plukker helheten. Kristin er likevel en veldig ivrig fotballspiller. Ekstra gøy at ei jente fra lille Lesja ble valgt ut. Men så er det jo et stort og godt fotballmiljø i bygda og kommunen, legger hun til.

  Artikkeltags