Full fart på Værskei

I farta: Ola Aurmo fra Lom IL og Sverre Schøyen Stiansen fra Lillehammer Skiklub i en intens duell under søndagens GD-cuprenn på Astridbekken.Alle foto: Anders Espe

I farta: Ola Aurmo fra Lom IL og Sverre Schøyen Stiansen fra Lillehammer Skiklub i en intens duell under søndagens GD-cuprenn på Astridbekken.Alle foto: Anders Espe

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det var perfekte forhold under helgens GD-cup på Astridbekken, og i klassen jenter 14 år ble det dobbeltseier til to tvillinger fra Lillehammer.

DEL

GD-cupRammen kunne ikke vært bedre enn den var på Astridbekken søndag. «Trikkeskinner», strålende sol og sju-åtte minusgrader la grunnlaget for det som ble en flott dag på Værskei. I jenter 14-klassen var det to tvillinger fra Lillehammer som gikk helt til topps.

– Dette var veldig gøy, men det var en tung løype, sa tvillingene Maria og Kristina Masovn Haave i kor etter målgang.

Fine løyper

Løypen var en tre kilometer lang klassisk løype med individuell start.

– Løypene var fine, og vi liker klassisk best, gliste jentene.

De to LSK-jentene kom foran Ane-Marie Berget Hareland fra Dombås, som vant sesongens første renn i fri teknikk på Skeikampen i januar. Tvillingene håper å være med å kjempe om sammenlagtseieren i årets GD-cup.

– Målet er jo å gjøre det bra i GD-cup, sa de to tvillingene.

Se bilder fra helgens renn her!

Vant for andre gang

I den eldste gutteklassen vant nok en gang Vemund Wangen, også han fra LSK. Maria Lykken Hamre fra Søre ÅL IL og Hanna Ulrikke Lunde fra Ringebu/Fåvang SK vant også de sine andre GD-cuprenn for sesongen i henholdsvis jenter 13 og jenter 11-klassene. Neste GD-cuprenn er Øyersprinten 26. februar.

Artikkeltags