Nærmer seg 6.000 solgte billetter til Håkons Hall-kampen

Tribunene var fulle da L.I.K. og Storhamar møttes i Håkons Hall i 2017.

Tribunene var fulle da L.I.K. og Storhamar møttes i Håkons Hall i 2017. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Godt over halvparten av billettene til storkampen i Håkons Hall 17. november er solgt.

DEL

Forrige uke kunngjorde L.I.K. at over 5.000 billetter var solgt til Hockey Classic i Håkons Hall 17. november. Torsdag formiddag var tallet steget til nesten 6.000 solgte billetter.

I 2017 ble kampen en gedigen suksess. 10.031 mennesker var innenfor dørene til det som ble fjorårets største hockeyfest, og som ga L.I.K. klingende mynt i kassa.

– Klarer dere 10.000 i år?

– Vi er optimistiske til det, målet er naturligvis så mange som mulig, svarer Kjell Stenberg i L.I.K..

Det var den siste uken og dagene i forkant av fjorårets arrangement billettsalget virkelig eksploderte. Nesten opp mot 1.000 billetter om dagen ble solgt i forkant av forrige sesongs kamp, som Storhamar vant med 3-2.

Framover vil L.I.K. gå ut mot spesifikke grupper som kan trekke mye folk til arrangementet. De skal blant annet ut til Høgskolen i Innlandet, for å henvende seg til studenter.

– Vi ønsker å ha med mange studenter i Håkons Hall. Men det er en stor hall, så vi skal klare å få plass til alle som vil komme på kamp, sier Stenberg.

Når det gjelder kostnadsbildet, vil det være temmelig likt som forrige sesong, ifølge Stenberg. De gjorde noen investeringer knyttet til TV-produksjon på mediekuben i hallen, men det er småpenger å regne.

Nylig gikk også L.I.K. til innkjøp av et nytt lysutstyr til Kristins Hall, verdt flere hundre tusen kroner. Noe av dette utstyret vil bli brukt i forbindelse med kampen i Håkons Hall.

Artikkeltags