Ingen hopping for Johansson i Titisee-Neustadt

AVLYST: Det blir ingen hopping for Robert Johansson i Tyskland til helgen.

AVLYST: Det blir ingen hopping for Robert Johansson i Tyskland til helgen. Foto:

Av

Det blir ingen hopping i tyske Titisee-Neustadt til helgen for Søre Ål-hopperen Robert Johansson og den øvrige verdenseliten.

DEL

Mildvær og dårlige værprognoser gjør at FIS har valgt å avlyse alle verdenscuprennene.

De norske hopperne begynte å få sving på sakene i russiske Nizjnij Tagil hvor Johann André Forfang vant ett renn og tok annenplass i det andre. Nordmennene hadde tre mann blant de ti beste i begge rennene. Johansson ble nummer ni søndag, og lørdag ble det sjetteplass.

På kvinnesiden skulle Ingebjørg Bråten fått en ny sjanse til å hoppe i verdenscupen. Sammen med Maren Lundby, Anna Odine Strøm og Silje Opseth var hun uttatt på det norske til Titisee-Neustadt. Bråten imponerte under verdenscupåpningen i helgen på Lillehammer. Hun klarte å ta seg til to av tre finaler.

Tirsdag melder FIS at verdenscuprennene i Titisee-Neustadt er avlsyster. Det skulle vært lagkonkurranse og et individuelt renn for gutta og et individuelt renn for jentene i Tyskland til helgen.

Neste konkurranse blir da i Engelberg i Sveits for gutta og Prenamon i Frankrike for jentene. Begge går fra 14.–16. desember.

Artikkeltags