Lillehammer IK har klare treningskampene før sesongstart

Veteranene joakim Eidsa Arnestad og Stein Tore Bakken får noe å bryne seg på da tyske Fischtown Pinguins kommer til Kristins Hall for å spille treningskamper.

Veteranene joakim Eidsa Arnestad og Stein Tore Bakken får noe å bryne seg på da tyske Fischtown Pinguins kommer til Kristins Hall for å spille treningskamper. Foto:

Treningskamper er en viktig del av sesongoppkjøringen. I år har Lillehammer IK lagt opp til sju treningskamper – fire hjemme og tre borte.

DEL

Oversikten under viser at Lillehammer IK vil møte fire forskjellige lag – tre norske og ett tysk.

Knalltøff motstand

Tyske Fischtown Pinguins kommer på besøk til Kristins Hall i midten av august. Laget holder til i den øverste divisjonen i den meget sterke tyske ligaen. Dette kommer til å bli en knalltøff sportslig utfordring, og en gyllen mulighet for hockeyinteresserte i distriktet til å se topp europeisk motstand for L.I.K.

Eksakt tidspunktet for de to kampene mot Fischtown er ikke fastsatt, men klubben vil legge det ut på sin hjemmeside så fort det er klart.

84 dager til første kamp

Det er kun 84 dager til første hjemmekamp i årets sesongoppkjøring, som går på bortebane mot Sparta. Manglerud Star er en tradisjonell motstander i treningskampene, og det samme gjelder Storhamar.

Her er kampene:

14/8 – Onsdag: Sparta – L.I.K. (18.30)
16/8 – Fredag: L.I.K. – Fischtown Pinguins
17/8 – Lørdag: L.I.K. – Fischtown Pinguins
27/8 – Tirsdag: MS – L.I.K. (18.30)
29/8 – Torsdag: Storhamar – L.I.K. (18.30)
5/9 – Torsdag: L.I.K. – MS (18.30)
10/9 – Tirsdag: L.I.K. – Sparta (18.30)
(med forbehold for tid og dato)

Artikkeltags