Spillselskapene: Lillehammer ikke blant favorittene til å vinne

Bookmakerne tror Storhamar blir for sterke for Stein Tore Bakken og Lillehammer også denne sesongen. Her fra finaleserien i april.

Bookmakerne tror Storhamar blir for sterke for Stein Tore Bakken og Lillehammer også denne sesongen. Her fra finaleserien i april. Foto:

Storhamar er favoritt hos alle bookmakere foran årets eliteseriesesong. Det er få som levner Lillehammer en sjanse.

DEL

Samtlige spillselskap GD har sjekket opp, har Storhamar som favoritter til å vinne NM-gull i år, og det er ingen som gir deg det dobbelte av pengene tilbake dersom du velger å sette pengene dine på de regjerende mestrene inneværende sesong.

De aller fleste av selskapene tror også det er Stavanger som blir de gule og blå fra Hamar sin største utfordrer, og de fleste gir deg firedobbelt gevinst dersom du velger å sette pengene laget som har vunnet NM-gull sju av de ni siste sesongene.

Når det kommer til L.I.K. er det ikke mange av spillselskapene som gir laget fra OL-byen en særlig sjanse, sesongen etter de spilte klubbens første NM-finale på 24 år. De fleste selskapene GD har sjekket ut gir deg rundt 14 ganger pengene hvis du skulle sette penger på de røde og hvite, mens «naboene» i Norsk Tipping på Hamar gir L.I.K. en fair sjanse og gir deg i underkant av seks ganger pengene tilbake dersom du velger å sette pengene dine på Lillehammer-gull.

I bunnen av lista finner vi Manglerud Star og Ringerike hos de fleste bookmakerne, og hos Unibet kan du få helt opp til 500 ganger pengene dersom Ringerike skulle vinne NM-gull i 2019. Det er ti ganger så lite som de fleste spillselskap hadde på at Leicester skulle vinne Premier League i 2016...

Artikkeltags