Lars Lundgren Torgersen fikk sin debut etter overgangen tilbake til moderklubben. De første syv kampene har han sett fra sidelinjen. I går var han på plass ute på banen med kapteinsbindet og sto fram som en nyttig tilvekst. Han dirigerte sine tropper og gikk i duellene slik en hærfører skal gjøre.

- Et steg i riktig retning

- Det var deilig å være tilbake, og selv om jeg mangler litt på formen synes jeg det gikk greit for egen del. Et nærmest skadefritt mannskap og nytt spillesystem ga oss tydeligvis et løft. Vi var et offensivt skapene lag, og det var en kamp vi eide, men vi fikk dårlig betalt. 22 var et resultat gjestene skal være mest fornøyd med. Vi skapte flere store sjanser de første 45 minuttene. I medvinden etter pause haglet det med sjanser. Det var ikke bare udyktighet som gjorde at vi scoret bare ett mål på alle disse sjansene. Ballen traff liggende Valdres-spillere, innsiden av stanga og spratt ut, i stedet for inn. Einar (Kalsæg) har en kjempesjanse på overtid, men ballen forsvinner centimetere på utsiden av stolpen. Jeg er fornøyd med prestasjonene og måten vi hevet oss på. Jeg er ikke fornøyd med resultatet. Ett poeng i dette oppgjøret var for dårlig betalt. Nå handler det om å ta med seg det positive fra dagens kamp inn i treningsarbeidet og de neste kampene, sa Lundgren Torgersen, som hadde overtatt kapteinsbindet fra Magnus Breiland.

- Ikke noe dramatikk i dette. Jeg bestemte meg før sesongstart at Lars skulle være kaptein og Magnus visekaptein, sa trener Teigen om den saken.

Scoret etter tre sekunder

Stig Løkken sendte LFK i føringen etter fem minutters spill på et godt langskudd. Valdres utlignet før pause på en kontring.

Eirik Granli kom inn på banen etter 74 minutter. Tre sekunder fikk han stå umarkert å heade inn 21-målet. Noen minutter senere holdt han en Valdres spiller, og dommeren dømte straffe. Ottagutten Simen Høglien var sikkerheten selv, slik at kampen sluttet 22.

- Jeg ødela min mulighet til å bli matchvinner. Urutinert av meg, fastslo Eirik Granli.