Vil samle inn klær og utstyr

Mikko Kokslien håper han kan skape litt engasjement rundt innsamling til de tre flyktningmottakene.

Mikko Kokslien håper han kan skape litt engasjement rundt innsamling til de tre flyktningmottakene.

Artikkelen er over 4 år gammel

Kombinertlandslaget, med Mikko Kokslien i spissen, vil samle inn klær og utstyr på Lillehammer i ettermiddag til flyktninger.

DEL

Av Kjell H. Vollan

LILLEHAMMER: – Vi ønsker å bidra med det vi kan, og bry oss om folk som er i en krisesituasjon. De ankommer mottaket med lite klær, og dårlig klær for vinteren som er i anmarsj. Mange liker også og trene. Kan jeg skape litt engasjement rundt dette er jeg veldig fornøyd, sier Mikko Kokslien.

Kokslien vil være på plass på parkeringsplassen ved innkjøringen til sletta i Lysgårdsbakken fra klokka 17.00 for å ta i mot varme klær og utstyr.

Kokslien sin private sponsor, Blostrupmoen, er operatør på tre flyktningmottak i Hedemark som nå huser 300 flyktninger.

– Fysisk aktivitet og lek kan bety mye for å skape glede i en slik situasjon, i tillegg til varme klær og sko så håper vi mange vil bidra med idrettsutstyr som gir rom for å skape nye positive opplevelser for de som er kommet til mottakene, sier Kokslien.

Klærne og utstyret vil gå direkte til de tre nevnte mottakene i etterkant av innsamlingen og vil bli mottatt med stor takk. Mikko Kokslien vil selv være med på å levere klærne direkte til de som trenger det på ett eller flere mottak.

De som ikke kan levere i dag, så vil det være mulig å levere til Cafe Stift i gamle banken, ved ungdoms OLs arrangement «Trivelig for frivillig». Der er også Mikko til stede.

– Du skal vel rydde i skapet også?

– Det skal jeg love. Vi får mye utstyr, men det er på langt nær nok. Noe skal jeg nok finne i skapet, sier Mikko.

Artikkeltags